Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Guide: 6 ting, du glemmer at rengøre

Forbrugertip
Når man gør rent, er det visse ting, man godt kan komme til at overse. Her er en liste over seks ting, som er rigtig vigtige at få rengjort, men som man har en tendens til at glemme.

1. Dyner og hovedpuder har godt af en tur i vaskemaskinen mindst en gang hvert halve år, hvis du vil undgå for mange husstøvmider. Vask dem ved 60 grader og tør dem i tørretumbleren efterfølgende. De tager lang tid om at tørre på tørresnoren, og fyldet kan klumpe sig sammen.

 

2. Fjernbetjeningen samler rigtig mange bakterier og snavs, når den går fra hånd til hånd og er derfor en stor smittekilde, hvis der er sygdom i familien. Rengør den med et desinficerende rengøringsmiddel beregnet til elektronik. Du kan bruge en vatpind til at komme godt rundt omkring knapperne.

 

3. Opvaskemaskinen rengør ikke dit service ordentligt, hvis du glemmer at rense ‰filtret for madrester. Husk også at afkŒalke maskinen ved at fylde sæbeskuŽen med citronsyre og køre en tom maskine ved 60 grader. Gummilisterne kan du desuden vaske med varmt vand og sæbe.

Annonce


4. Indkøbsnettet kan blive ret beskidt e…er mange ture i supermarkedet, og i stedet for at putte friske madvarer ned til bakterierne, kan du med fordel give det en tur i vaskemaskinen.


5. Salt- og peberkværnen er små bakteriebomber på spisebordet, hvis ikke du husker at give dem en tur i opvaskemaskinen med jævne mellemrum. Du kan også tørre dem af med en fugtig klud eft…er hvert måltid.

 

6. Kruset til tandbørsten samler vand og tandpastarester. Når du alligevel gør badeværelset rent, kan du jo give kruset en omgang med en skuresvamp. Så slipper du også for at putte en beskidt tandbørste i munden.

 

SE OGSÅ: 6 tips til den perfekte støvsugning

SE OGSÅ: Guide: Brug den rigtige emballage

SE OGSÅ: 9 tips til din digitale sikkerhed

Tekst: Julie Svarrer
Foto: Alamy
Publiceret: 24-03-2015

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!