Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Guide: Gør garderoben forårsklar

Forbrugertip
Her får du en nogle smarte tip til, hvordan du gør din garderobe helt forårsklar.

► PRØV alt dit tøj og skaf dig af med det, der er for småt, for stort, for grimt eller for slidt. I stedet for at smide det i skraldespanden, kan du a„flevere det i en af Røde Kors' genbrugscontainere, som står opstillet rundt omkring i landet – se hvor på: rodekors.dk/det-goer-vi/genbrug. Tøjet af den bedste kvalitet ender i en Røde Kors-butik, resten videresælges til stofopkøbere. Du kan også selv sælge tøjet videre og bruge pengene til en lækker ny sommerkjole.

 

► SORTER dit tøj eŽfter årstider og gem dit vintertøj væk eller læg det nederst i skuffen. På den måde kan du nemmere finde dit forårs- og sommertøj frem, og du finder sikkert ud af, at du har meget mere at tage på i de lune måneder, end du lige regnede med.

Annonce


► VASK dit forårstøj og hæng det evt. til tørre udenfor i den friske luŽft. EftŽer mange måneder bagerst i skabet er tøjet støvet og lugter sikkert også indelukket. Du kan sagtens nøjes med at vaske ved 30 grader og husk at bruge vaskemiddel beregnet til kulørt tøj, vis tøjet har dejlige friske farver.


► STRYG dit forårstøj, når det er vasket og tørt. Det kommer (næsten) til at se nyt ud, og du bliver ikke fristet til at skiftŽe hele garderoben ud.

 

► ARRANGER dit forårstøj, så det ligger eller hænger i sæt. Du sparer på den måde meget tid om morgenen. Og du behøver bestemt ikke have ti sæt liggende klar. Mindre kan sagtens gøre det.

 

SE OGSÅ: Guide: Kend dit æg

SE OGSÅ: Få rene vinduer helt uden striber

SE OGSÅ: 6 tips til en helt ren seng

Tekst: Julie Svarrer
Foto: Alamy
Publiceret: 12-04-2016

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!