Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Guide: Gør strygningen mere effektiv

Forbrugertip
5 gode råd til dig, du kan bruge, når du skal stryge.

STRYG DET MESTE. Langt det meste tøj bliver „flottere og nyere at se på eft†er en tur under dampstrygejernet. Strøget tøj bliver oft†e mere smudsafvisende og holder sig pænt længere, og så falder det tilmed fl„ottere på kroppen. Du kan både stryge skjorter, T-shirts, bluser, kjoler og bukser.

 

FUGT TØJET. Stryg gerne tøjet, når det er let fugtigt, uanset om det er tørretumblet på programmet 'strygetørt' eller har lufttørret – så bliver det nemlig nemmere at stryge folder og krøller ud af tøjet.

 

STRYG ALT SAMTIDIG. Stryg alting på én gang, og hæng det pænt op, eller fold det pænt. Det er tidsbesparende og mere effektivt at tage et ordentligt ryk en gang om ugen eller hver 14. dag frem for at hastestryge en bluse eller skjorte hver morgen.

Annonce

 

DAMP TØJET. Kommer du alligevel ud i en hastesag, kan de fleste moderne dampstrygejern også bruges som 'steamere' til en hurtig redning. Hæng din skjorte eller nederdel på en bøjle, sæt strygejernet på 'damp', og skru helt op for det (eller brug damppistolen). Det retter nemt og skånsomt folder ud og frisker tøjet op i en håndevending.

 

GØR DET HYGGELIGT. Det behøver ikke at være en sur tjans at stryge. Stryg for eksempel om søndagen, og kombiner det med en tv-serie eller film, eller lyt til et godt radioprogram imens. Du kan også tænde et duftlys og brygge en kop kaffe eller te. På den måde gør du strygning til et rart lille ritual.

 

Kilde: Livsstilsblogger

Emily Salomon og Electrolux

 

SE OGSÅ: Guide: Fjern sommerens pletter

 

SE OGSÅ: Guide: Sådan tørrer du dit tøj

 

SE OGSÅ: 5 ting, du kan bruge brun sæbe til

Tekst: Louise Mørup Sonne
Foto: Alamy
Publiceret: 14-07-2015

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!