Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Guide: Spar på madbudgettet

1
Forbrugertip
6 gode råd til, hvordan du sparer penge på madbudgettet.

►„ LAV EN UGEMENU. Du slipper ikke blot for at stå med hovedet i køledisken og spekulere over, hvad du skal købe. Du minimerer også risikoen for madspild, fordi du kan planlægge at bruge rester. Desuden får du varierede måltider, når du kan sidde roligt og planlægge, måske med blade og bøger til inspiration.


►„ HANDL ÉN GANG OM UGEN. Jo færre gange du kommer i supermarkedet, desto færre muligheder for at bruge unødige penge. Ud over penge sparer du tid.


►„ KØB SÆSONENS VARER. Det er en god, gammel tradition at spise e‰fter sæsonen, og den tradition kan vi roligt genindføre, for sæsonvarerne er både friskere og billigere.


►„ FØLG INDKØBSSEDLEN. Det er nemt  at blive fristet af dette og hint på hylderne, når du handler pr. impuls. Skriv i stedet en indkøbsseddel, der dækker det, du skal bruge – og a‰ftal med dig selv, at du kun køber det.

Annonce

 

►„ GÅ I DISCOUNTBUTIKKER. I mange år har der været god økonomi i at købe basisvarer i Netto, Fakta og andre discountbutikker, men eft‰erhånden har de billige butikker også masser af andre spændende varer, herunder økologiske, til lavere priser.


►„ KØB PÅ NETTET. Når du handler hjemmefra, bliver du ikke så nemt fristet – og så slipper du også for at slæbe varerne hjem. Kun to procent af os gør det, men der er både penge og tid at spare. Og tid er som bekendt penge.

 

Kilde: Forbrugerøkonom Ann Lehmann, afdelingsdirektør i Nordea.

 

LÆS OGSÅ: Guide: 6 spareråd til dit køleskab

LÆS OGSÅ: 7 smutveje til et rent badeværelse

LÆS OGSÅ: 8 uundværlige malertips

Tekst: Louise Mørup Sonne
Foto: Alamy
Publiceret: 01-09-2015

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

1
10 feb 2017 10:38

Super god artikel! Tak for en masse gode råd, det er klart noget jeg vil tage med mig og benytte mig af i min hverdag og i hjemmet. Jeg tror også virksomheder som MONEYBANKER kan få brug for dette spareråd.

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!