Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Smart koncept: GoMore gør samkørsel nemt

Forbrugertip
Orker du ikke at betale for dyre togbilletter, kører du længere ture i en tom bil eller står du bare og mangler et lift? Så er GoMore helt sikkert noget for dig. GoMore er et koncept, hvor du kan tilbyde passagerer et lift eller købe et lift i andre folks biler.

Hver dag kører tusindvis af halvtomme biler rundt i Danmark. Biler, som kører længere eller kortere ture og har plads til flere passagerer. Her så folkene bag GoMore.dk et uudnyttet potentiale, og startede derfor hvad der i dag er blevet til Danmarks største portal for samkørsel.

 

Hjemmesiden gør det nemt at koordinere samkørsel på tværs af Danmark, mens både lifttager og liftudbyder sparer penge. Og så spares miljøet også for en masse forurening.

 

Et lift mellem København og Aarhus ligger i prislejet 150-200 kroner. Og når du tilbyder andre et lift, skal du betale 10 % af liftenes pris i gebyr til GoMore. Eksempel: Hvis du tilbyder tre pladser i din bil til 150 kr. stykket, altså en samlet indtægt på 450 kr., så skal du betale 45 kr. i gebyr til GoMore.

Annonce

 

Det er nemt at søge på forskellige lift på GoMore.dk, og der tilbydes både online betaling og kontant betaling i bilen, alt efter, hvad liftudbyderen ønsker. Godtgørelsen ved samkørsel er ikke skattepligtig, så det er en win-win situation for både liftudbyder og lifttager.

 

Prøv GoMore her

Tekst: Søren Clemen Ellern Gøttsche
Foto: Alamy
Publiceret: 07-01-2014

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!