Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Udlej de ting, du ikke bruger

Forbrugertip
Jesper Wacherhausen og Jens Johansen havde en lys ide, da de for et års tid siden åbnede Jepti.dk, der er en hjemmeside, hvor man kan leje og udleje de ting, som man kun bruger en gang imellem.

Du kender det sikkert hjemmefra dig selv. Skuret er fyldt med alt fra plæneklipper og værktøj til badedyr og trækvogne, men tingene bliver ikke brugt særlig tit. Nu har du mulighed for at udleje disse ting gennem hjemmesiden Jepti.dk, samtidig med at du kan leje de ting, du ikke selv ejer. Ideen til Jepti.dk kom, da den ene af de to grundlæggere Jesper Wacherhausen en dag kiggede ind i sit skur, og så alt det værktøj, som han ikke brugte særlig tit.

 

”Det var synd, at det bare stod der – det kunne andre da få glæde af,” siger han til Politiken. Samtidig blev han klar over, at der nok fandtes mange skure, som var lige så fulde med ting, der kun bruges en gang imellem.

 

Hjemmesiden blev derfor startet af Jesper Wacherhausen og Jens Johansen for et års tid siden, og indtil videre er der 1.000 forskellige varer til varierende priser. En trækvogn kan du leje for 75 kr. om dagen, en hækklipper for 100 kr. og en autotrailer koster 450 kr. om dagen. Udlejeren står selv for vedligeholdelsen af sine ting, mens firmaet tager 10 % af lejen som betaling.

Annonce

 

Jesper Wacherhausen glæder sig ved tanken om at der forhåbentligt er 10.000 varer til leje på Jepti.dk, inden året er omme. Projektet er lige nu drevet af fondsmidler og private investorer, men skulle i fremtiden gerne blive en indbringende forretning for både firmaet og brugerne, håber Jesper Wacherhausen.

 
”Den grundlæggende præmis er, at folk skal have noget ud af det. Vi har før markedsført os mere med, at det er et bæredygtigt projekt. Men det gider folk ikke rigtig høre om. De synes, ideen er god nok i sig selv,” siger Jesper Wacherhausen til Politiken.

 

Ville du have lyst til, at udleje dine haveredskaber til andre - stem her på siden.

Tekst: Søren Clemen Ellern Gøttsche
Foto: Alamy
Publiceret: 07-08-2013
Dagens spørgsmål
Ville du have lyst til, at udleje dine haveredskaber til andre?

Relaterede artikler

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!