Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

6 nyttige tips: Sådan slipper du for støv i stuerne

Læsertips
Støvklumperne i radiatorerne bliver større og større, pynteflaskerne bliver mere og mere tåget at se på, og hjørnerne i skufferne bliver mere og mere nussede. Ak og ve, hvad skal vi dog gøre? Læs med her, for vi har samlet 6 af læsernes bedste og mest praktiske råd, til hvordan du slipper lettere om rengøringen, også den mere besværlige af slagsen.

Alternativ støvkost

En kasseret nylonstrømpe viklet om fejekosten er fremragende til at feje spindelvæv ned med. Strømpen virker nærmest som en magnet på spindelvævet.

R.M., Liltved

 

Støv flaskerne af

Jeg har nogle pæne flasker stående til pynt. De bliver jo støvede indeni, og da jeg ikke har en flaskerenser, kommer jeg 1 spsk ris i flasken, fylder halvt op med vand og ryster godt. Skyl efter med rent vand, og flasken er pæn som ny.

A.M., Snedsted

 

Støvsug skufferne

Skufferne samler støv og skal naturligvis støvsuges. I stedet for at tømme skuffen med småting som søm og skruer, lægger jeg et fluenet hen over skuffen, før jeg suger. Så bliver tingene i skuffen, mens støvet kommer væk. Metoden er også perfekt, når der skal støvsuges bestikskuffer.

Annonce

A.K., Roskilde

 

Radiator uden støv

Radiatorer med riller foroven har tendens til at samle store mængder støv, som er svære at få op. Men så fik jeg den idé at tage min hårtørrer og blæse ned i rillerne. Så kom støvet ud i store totter, og glad var jeg.

U.R., Kværndrup

 

Rens lampeskærme med fnugrulle

Lampeskærme i stof er meget lette at få rene, hvis man bruger fnugrullen. Enkelt og effektivt.

H.N., Esbjerg

 

Glycerin gør støvkluden magnetisk

Er du træt af at flytte rundt på støvet, når du tørrer støv derhjemme, er der en enkel måde at løse det problem på. Vask din støvklud i noget vand tilsat en smule glycerin. Det gør støvkluden magnetisk, så den suger støvet til sig. På den måde bliver det nemmere og mere effektivt at tørre støv af.

 M.M.E., Randers

Tekst: Lisa Hvideg
Foto: Alamy
Publiceret: 13-08-2013

Relaterede artikler

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!