Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

3 fantastiske tips: Sådan slipper du for ukrudt mellem fliserne

Læsertips
Ukrudt mellem fliserne er møg irriterende og ikke spor pænt. Det skurrer i øjnene og giver ondt i ryggen når det skal fjernes. Sådan behøver det ikke være. Her får du 3 gode råd, til hvordan du slipper af med ukrudtet, nemt og bekvemt.

 

Bekvem fliserensning

Til at fjerne mos og ukrudt på terrassen har jeg skruet en skrue med stort hoved i enden på et kosteskaft og bruger det i rillerne. Mos/ukrudt slipper let, især her først på sæsonen eller efter regnvejr. Det skåner benene og ryggen, og samtidig går det hurtigere.

M.B., Næstved

 

Væk med fliseukrudtet

Jeg har løst problemet med ukrudt mellem fliserne på terrassen ved, at jeg bruger kogende vand, som jeg hælder på, der hvor der er ukrudt. Inden længe er det væk – og det, uden at der er brugt gift. Samtidig forsvinder myrerne.

A.J., Fårevejle

 

Eddike mod ukrudt

De fleste haveejere kender til ukrudt mellem fliserne. Det kan du slippe af med ved at bruge en blanding af halvt eddikesyre og halvt vand. Hæld det på en sprayflaske og sprøjt det på ukrudtet, når det er tørvejr. Midlet er ganske uskadeligt, og ukrudtet visner efter få timer.

Annonce

R.B., Skælskør 

Tekst: Lisa Hvideg
Illustreret af: Ida Gantriss
Publiceret: 09-07-2013

Relaterede artikler

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!