Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

5 gode tip: Sådan gør du grillen sommerklar

Læsertips
Sommeren er over os, og det er tid til at få grillen gjort klar. Her får du 5 gode tips til, hvordan du hurtigt og nemt får grillen gjort sommerklar + et par gode tip til hvordan kødet bliver ekstra lækkert.

Rens grillen med stanniol
Hvis grillen trænger til rengøring, og man ikke lige har en grillbørste inden for rækkevidde, kan man sagtens krølle et stykke stanniol sammen til en hård kugle og rense grillen med den.
 C.N., Esbjerg

 

Spar på tændvæsken

I fyringssæsonen kan man spare meget på tændvæsken, hvis man monterer en opvaskemiddel- prop af den slags, der kan lukkes. Så kommer der kun små mængder ud, og det er samtidig nemmere at fordele over brændet. Det kan også anvendes til grillkul.

I.P., Sakskøbing

 

Se også : Lækre grillretter fra Hendes Verden

 

Saftigt kød på grillen

Kød, som f.eks. spareribs og kylling, der skal have lang tid på grillen, har en tendens til at blive tørt. Men hvis du først steger kødet i en stegepose i ovnen i 30-40 minutter ved 170 grader, skal det kun brunes og steges færdigt på grillen. På den måde bliver kødet dejligt mørt og saftigt.

Annonce

E.S.T., Præstø

 

 

  

Smid krydderurter i grillen

Når vi griller i haven, lægger jeg de afskårne toppe fra løg og krydderurter direkte på de glødende kul. Det giver en delikat smag til kødet og dufter samtidig skønt.

K.H., Tønder

 

Læs også: Hjemmets bedste grilltips - det skal du putte på grillen

 

Let rengøring af grillen

Det er en god idé at hælde noget kattegrus i bunden af grillen, før du kommer briketter eller kul på. Kattegruset suger det meste af fedtstoffet, der drypper ned i grillen, og det er ingen sag at gøre grillen ren bagefter.

J.H., Charlottenlund.

 

Se også: Lækker kage til fars dag

Tekst: Lisa Hvideg
Foto: Alamy
Publiceret: 30-05-2013

Relaterede artikler

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!