Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

5 gode tips til bål & snobrød i haven

Læsertips
Der er intet så hyggeligt, som at tænde op i bålet på de lange lune sommeraftener. Og har du børn eller børnebørn på besøg, vil de helt sikkert sætte pris på en god gammeldags gang snobrød. Her giver Hjemmets læsere dig deres bedste tips til bål og snobrød, og så får du også Katrine Klinkens helt egen opskrift på skønne snobrød med grillpølser.

Lækkert snobrød
Når vi laver snobrød over bål i haven, tilsætter jeg altid skinkestrimler og krydderurter i dejen. Det gør snobrødet super lækkert og er et godt alternativ til pølsen.

L.D., Vamdrup

 

Praktisk bålplads

Har du en gammel støbejernswok, er den helt ideel at bruge til et lille bålsted i haven. Wokken stilles på en gammel flise, før man tænder op. Det er dejligt med en flytbar bålplads, hvor der kan ristes pølser og bages snobrød.

B.P., Otterup

 

 

Få Katrine Klinkens opskrift på snobrød - klik her

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Styr på snobrødet

Det kan være en sej omgang for børnene at holde pinden med snobrødsdej over bålet hele tiden. Men hvis man tager et tykt stykke ståltråd, former det som et stort „M“ (spidsen i midten skal ikke nå jorden) og stikker de to „ben“ ned i græsset eller jorden omkring bålet, så kan pinden hvile, og børnene kan løbe til og fra brødet.

Annonce

V.C., Nyborg

 

Dykkerbriller mod røg

Vi elsker at bage snobrød over bål, men havde svært ved at få vores søn med, da han ikke kan lide røgen. Men så gav vi ham et par dykkerbriller på, så nu får han ingen røg i øjnene. Dykkerbrillerne kan også bruges, når man skal snitte løg.

L.P., Vamdrup

 

Nemme snobrød

Vi elsker snobrød i vores familie. Derfor køber jeg færdiglavet pizzadej fra køl og bruger den til snobrød. Resultatet er nemt og hurtigt snobrød, som smager dejligt.

B.P., Otterup

 

 

Tekst: Hanne Bang
Illustreret af: Ida Gantriis
Publiceret: 17-06-2013

Relaterede artikler

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!