Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

7 tips til sommerklar cykel

1
Læsertips
Sommertid er cykeltid og det er nu cyklen skal støves af og gøres klar, til skønne cykelturer ud i det blå. Vi har samlet 7 tips til, hvordan du gør cyklen helt sommerklar, så det bliver let at komme ud i det skønne danske sammerland.

 

Skinnende ren cykel

Næste gang du skal vaske din cykel, så prøv at gøre det med brun sæbe, som du pisker ud i lunkent vand. Cyklen bliver strålende blank, og snavset sætter sig ikke fast, men preller nærmest af.

R.T.M., Auning

 

Rengør cyklen med en flaskerenser

Når jeg skal gøre min cykel grundigt ren, vender jeg den på hovedet og renser den med en flaskerenser. Den kan komme ind alle vegne – selv under skærmene. Rengøringen går som en leg, og cyklen ser ud som ny.

Y.A., Roskilde

 

 

 

Ren cykel til sommeren

Har du fået rustpletter på din cykel (f.eks. på fælgene), kan du ret hurtigt fjerne pletterne ved simpelthen at gnide på dem med tandpasta.

M.P., Randers

 

Hold fødderne fast med elastikker

Annonce

Når det regner, vikler jeg en tyk elastik omkring hver af pedalerne på min cykel. Så undgår jeg, at fødderne glider på de regnvåde pedaler. Enkelt og effektivt.

J.P., Århus

 

Tennisbold på støttefoden

Når jeg parkerer min cykel på et blødt underlag som f.eks. sand, græs eller skovbund, trykker jeg en gammel tennisbold,  som jeg har skåret et kryds i, fast på støttebenet. Det fordeler tyngden, så cyklen står stabilt uden at vælte.

R.T.M., Auning

 

 

Cykel bag på bilen

Når jeg skal transportere en cykel bag på bilens cykelanhænger, så kommer jeg en strømpe på pedalen samt styret, der vender ind mod bilen, så får man ikke ridser i sin bil, når man kører.

C.H., Faaborg

 

Få din cykel tilbage

Hvis din cykel eller knallert bliver stjålet, efterlades den ofte et eller andet tilfældigt sted. Det er derfor en god idé, hvis du sætter en selvklæbende mærkat på med telefonnummer. Så kan du blive ringet op, hvis den bliver fundet.

B.H., Odense SV

Tekst: Lisa Hvideg
Foto: Ida Gantriis
Illustreret af: Ida Gantriis
Publiceret: 02-07-2013

Relaterede artikler

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

1
3 sep 2013 11:14

Og skulle den nypudsede cykel blive stjålet (det sker jo for andre) så er der gratis hjælp at hente på efterlysningsportalen www.efterlyseren.dk. Husk at efterlyse. Husk at tage et billede af din cykel og håbe at du aldrig for brug for det.

 

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!