Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Skønne tips: Nem & billig skønhedspleje

Læsertips
Det kan hurtigt blive en kostelig affære at købe cremer, hårkure, læbestifter og andet make up, men sådan behøver det ikke at være - her har vi samlet 13 supergode læsertips tips til nem og billig skønhedspleje.

Hjemmelavet rynkecreme

Jeg har fundet opskriften på en billig antirynke- creme, der virker godt mod tør hud: Bland aloe vera-saft med fedtcreme, til det bliver lidt tyndt. Og ligeledes, hvis din hud er fedtet: brug en fedtfattig creme, tilsæt aloe vera-saft og pisk det let sammen med en gaffel i en tom krukke. Ved et tilfælde opdagede jeg, at rynkerne forsvandt lidt efter lidt. Det virkede faktisk bedre end den dyre antirynke-creme, man køber.

R.S., Esbjerg

Dyre dråber

Mæt dine hænder med håndlotion, inden du tager den dyrere dag/ natcreme på, så sparer du, ved at hænderne ikke opsuger det meste af den dyre creme.

U.A., Aalborg

De blødeste hænder

Nu er det slut med dyre håndcremer. Gør som jeg: Efter jeg har lavet kaffe, tager jeg kaffegrums på hænderne og skrubber dem (over vasken, så det sviner mindre). Hænderne bliver silkebløde!

Annonce

L.J., Nibe

 

Kølig creme på huden

Når jeg bruger after sun-creme, så sørger jeg altid for at have den i køleskabet. Så køler den så dejligt, når man smører den på huden.

L.W., Odense 

Til mascaraen

I stedet for at købe de dyre produkter til at fjerne vandfast mascara med, bruger jeg almindelig olie (rapsolie). Når det har siddet lidt, er mascaraen lige til at fjerne.

J.B., Horsens

Superblød hud

I stedet for at bruge dyr creme efter badet, har jeg en flaske babyolie stående klar: Jeg gnider lige det meste af vandet af med hænderne, og derefter smører jeg mig ind i olien. Så tørrer jeg mig med håndklædet, og nu er min hud bare super babyblød over det hele. Og så er det drøjt i brug.

M.E., Århus C 

Glansfuldt hår

Hvis dit hår er blevet tørt og mat, kan du skylle det i vand og gnide almindeligt rapsolie ind i det. Lad det sidde et par minutter og vask det herefter med en god hårshampoo. Håret får tilført fugt og glans for næsten ingen penge.

C.N., Esbjerg

Citron i håret

Efter hårvask er det en rigtig god ide at skylle håret med saften fra citron- og grapefrugter. Frugterne giver nemlig et flot og blankt hår, og samtidig er det en billig losning.

C.N., Esbjerg

 

 

Mandelolie til flossede negle

Har du problemer med flossede negle, så prøv at smøre hænder og negle ind i mandelolie lige inden sengetid. Så vågner du med bløde hænder og stærkere negle.

K.N., Bagsværd

Fjern makeup med madolie

Ved et tilfælde fandt jeg ud af, at den bedste og billigste måde at fjerne makeup på er ved at bruge madolie. Både oliven-, solsikke- og rapsolie er velegnet. Det er altid inden for rækkevidde, og indeholder ingen parfume.

M.H., Nyborg

Citron mod soleksem

Jeg fik dette gode råd af en læge, som rejste meget i Afrika: ved soleksem duppes med citronsaft – frisk eller den saft, der købes i en plasticcitron. Det virker med det samme, og kløen forsvinder. Man kan gå i solen lige efter, det er smurt på.

D.H., Vordingborg

Læbestift-rest

Når læbestiften næsten er tom, og du ikke kan bruge stiften til at smøre læberne med, er det en god idé at købe en læbepensel. Så kan du med den få brugt den sidste del af læbestiften. Jeg har haft læbestift til 13 måneder ved at bruge penslen til at „hente“ det op, der ellers ville være blevet smidt væk.

B.M., Holte

 

Læbestift på kinderne

Når jeg har brugt min læbestift, skraber jeg resten ud af hylsteret, kommer det i en lille krukke og bruger det til rouge. Læbestiften skal være cremet for at virke naturlig på kinderne.

B.M., Valby

 

Tekst: Lisa Hvideg
Foto: Alamy
Publiceret: 30-07-2013

Relaterede artikler

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!