Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Løs problemet med magneter: 6 gode tips

Læsertips
Bagepapiret flyver af bagepladen og driller, nøglerne bliver væk og neglesaksen gemmer sig i skålen med alle de andre småting, der er brug for på badeværelset. Løsningen er magneter. Vi har samlet 6 smarte råd til, hvordan du gør livet lettere med magneter.

 

Magneter på bagepladen
Mange har sjove magneter siddende på køleskabet, men de kan bruges til meget andet end huskesedler. F.eks. til at holde bagepapir på plads på bagepladen. Mine bageplader er glatte, og papiret glider nemt af. Jeg tager derfor fire magneter, sætter en i hvert hjørne og klipper papiret til. Så kan jeg lægge dejen på, og når det er gjort, fjerner jeg magneterne igen.
B.M., Hjørring

 

Styr på badeforhænget

Da badeforhænget altid sugede mod kroppen, købte jeg nogle flade magneter, som jeg har sat sammen to og to forneden for at tynge forhænget ned. Magneterne kan købes for 10 kroner flere steder.

S.A., Vanløse

 

Sådan laver du dine egne magneter

 

Magnet til nøglerne

Annonce

Da jeg manglede en enkel og pladsbesparende holder til mine nøgler, fandt jeg på at bruge en knivmagnet. Den kan placeres de fleste steder, og nøglerne sidder på række, så det er nemt at finde netop den nøgle, jeg skal bruge.

A.E., Roskilde

 

Billig opslagstavle

Til sin fødselsdag havde en af familiens unge en magnettavle på ønskesedlen. Jeg havde lige udskiftet vores gamle komfur, og min fantasi sagde mig, at af en bageplade måtte der kunne laves en magnettavle. Ovnpladen blev grundigt rengjort og slebet godt, derefter malede jeg den grøn, som matchede det værelse, den skulle bruges til. Til sidst kantede jeg pladen med en liste, hvorpå der var skruet en øsken på hver side til ophængning. Jeg købte nogle magneter, og det virkede perfekt – tavlen gjorde stor lykke.

E.J., Aalborg

 

Se her hvordan du laver din egen opslagstavle og magneter

 

Knivmagnet på badeværelset

På mit badeværelse har jeg skruet en lille knivmagnet fast i væggen. Den er perfekt til f.eks. neglesaks, pincet, fil, neglefang eller andet af metal. Nu bliver tingene aldrig væk, og desuden er de nemme at finde og hænge på plads efter brug.

R.H., Juelsminde

 

Er guldet ægte?

Medbring altid en magnet på dine rejser. Den hjælper med at fortælle, om guldet er ægte. Magneten reagerer nemlig ikke, hvis guldet er ægte. Det er en nem og sikker metode!

W.Ø., Frederiksberg

Tekst: Lisa Hvideg
Foto: Alamy
Publiceret: 25-06-2013

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!