Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Sådan gør du din altan ekstra hyggelig

Læsertips
Noget af det hyggeligste i verden, er at nyde sommersolen på altanen, med en kop kaffe eller the, en god bog eller en god snak. Vi har samlet 6 tips til, hvordan du gør din altanen ekstra hyggelig, holder blomsterne med vand og fuglene ude af altankassen.

 

Hold duerne væk fra altanen

Her om sommeren er det skønt at kunne sætte sig ud på sin altan eller terrasse og nyde blomsterne i altankasserne. Men duerne er også glade for blomsterne, så hvis du vil slippe for deres selskab, kan du blot købe et par vindmøller i en legetøjsbutik og sætte dem i altankasserne. Så holder duerne sig væk, og samtidig ser det lidt festligt ud.

H.E., Hadsund

 

Kommode som altankasse

Min veninde malede forleden sin gamle kommode og satte den ud på altanen. Så trak hun skufferne ud, så de var forskudte. Heri satte hun forskellige fine potteplanter. Det ser så fantastisk ud.

 

B.P., Rødding

 

 

 

 

Blomster i kagedåser

Det ser så flot ud, hvis du planter blomster i nogle søde, gamle kagedåser. Husk at bore nogle drænhuller i bunden først.

Annonce

N.L., København

 

 

Anemoner i altankassen

For nogle år siden var vi en tur i skoven, hvor jeg plukkede nogle anemoner med rod. Dem plantede jeg i min altankasse, men regnede egentlig ikke med, at de blev til noget. Men stor var min overraskelse, da de i år kom igen, så jeg nu har mine egne forårsbebudere.

K.T., Brønshø

 

Vand til blomsterne

I kummer og altankasser står blomsterne tæt, og regnen preller ofte af på bladene. Løsningen er nem: Køb nogle store, billige tragte og stik dem ned ved blomsterne. Forlæng gerne halsen med en lang strikkepind, så de ikke blæser omkuld i stormvejr.

M.J., Frederiksberg

 

 

 

 

 

Hold fuglene væk fra altanen

Tidligere satte fuglene sig på rækværket på min altan, hvilket resulterede i en del fugleklatter. Det blev jeg efterhånden så træt af, at jeg spændte en spiralsnor ud cirka fem centimeter over rækværket. Siden da har der ikke været en eneste fugl på besøg.

K.S., Randers

Tekst: Lisa Hvideg
Illustreret af: Ida Gantriis
Publiceret: 16-07-2013

Relaterede artikler

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!