Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Smart, nemt og billigt: 8 tips med citron

Læsertips
Filipensen sidder lige der på næsen, kødet er blevet lidt sejt og myggen har stukket, igen … Fat mod, for vi har samlet 8 smarte tips til, hvordan disse og mange andre problemer, kan fjernes med noget så enkelt som en citron.

Citron ta’r lugten

Lugter fingrene af løg? Så tag en overskåren citronskal, hvor det meste af saften er presset ud og gnid fingrene godt ind. Det tager løglugten med det samme.

C.E., Randers

Citron mod filipenser

Har du fået en lille filipens eller lignende i ansigtet, kan du fugte den med koncentreret citronsaft et par gange. Så forsvinder den hurtigere.

B.P., Otterup

Citron gør kødet mørt

Det er ærgerligt at sætte tænderne i en sej bøf. Men hvis du tilsætter lidt citronsaft under stegningen af bøffen, bliver den mør og lækker.

G.P., Nørresundby

 

 

Fjern saltrande med citron

Har du fået saltrande på dine skindsko, så pres en halv citron i en deciliter vand og tør saltranden af med en blød klud duppet i blandingen. Det fjerner randen og tørrer ikke skindet ud.

Annonce

M.H., Nyborg

Fjern brændemærke med citron

Har du været så uheldig at få en let forbrænding på tøjet efter at have holdt strygejernet for længe på samme sted, så skær en citron over, og gnid den straks på pletten, så saften trænger ind. Lad det virke et kvarters tid, og skyl herefter under varmt vand. Så er brændemærket forsvundet.

C.T., Bredebro

Citron til blomsterne

Prøv at komme lidt citronsaft i blomstervandet til dine nelliker. Så springer alle knopperne ud. Rådet kan også bruges til rosenbuketter.

I.A., Holbæk

Rens med citron

Er dine fingre gule af nikotin eller sorte af blækpenne, så er det heldigt, at citroner har en rensende virkning: Pres en citron ud i en lille skål, dyp dine fingre i saften i et kvarter, og vupti er dine fingre rene. Husk at smøre godt med en fed håndcreme, da citrus udtørrer huden.

J.T., Randers

Citronsaft mod myg

Da jeg let bliver stukket af myg, har jeg med stort held brugt det råd at komme lidt citronsaft i et glas og sat det i et vindue, der har stået åbent om natten. Myggene kan ikke lide duften af citron, og jeg har dermed undgået myggestik.

P.N., Hadsten

Tekst: Lisa Hvideg
Foto: Alamy
Publiceret: 03-09-2013

Relaterede artikler

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!