Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Smarte og billige fugleskræmsler

Læsertips
Kirsebær- og blommesæsonen står for døren, og det er nu, de små frugter skal beskyttes, så fuglene ikke spiser dem alle. Vi har samlet 4 af læsernes bedste og billigste tip til, hvordan du får din frugt helt for dig selv.

Ballon som fugleskræmsel

Et almindeligt fugleskræmsel er ikke altid nok til at jage fuglene væk, når de f.eks. vil have fat i vores lækre, røde jordbær. Sæt i stedet en pæl i jorden og bind en oppustet ballon herpå. Fuglene flyver forskræmte op ved selv den mindste luftbrise, der får ballonen til at bevæge sig.
B.H., Faaborg

Cd’er mod fugle

Er du træt af, at fuglene spiser dine jordbær, hindbær, kirsebær og ribs – og at de hakker i dine æbler, pærer og blommer, så hæng cd’er op i grenene. Når solen skinner, reflekteres lyset, og det kan fuglene ikke lide.

K.L., Glostrup

Hjemmelavet fugleskræmsel

Hvis du vil holde fuglene væk fra dine bede, kan du lave dit eget fugleskræmsel. Sæt to stolper med en snor imellem i jorden og bind tomme mælkekartoner, foliebakker fra f.eks. engangsgrillen og tomme plasticflasker på den. Når vinden blæser, og solen skinner, vil denne anordning lave larm og reflektere lyset, så fuglene ikke tør nærme sig.
S.P., Frøstrup

Annonce

 

Fjerkost som fugleskræmsel

Jeg har fundet ud af, at fuglene er meget glade for at spise persillefrø og de første skud, der kommer op af jorden. Jeg fandt derfor på at bruge en af de flerfarvede koste, man fjerner spindelvæv med, som fugleskræmsel. Så holder fuglene sig væk, og persillen når at komme så meget op, at jeg kan fjerne kosten igen. En nem og billig løsning.
L.H., Frederikssund 

Tekst: Lisa Hvideg
Foto: Alamy
Publiceret: 29-07-2014

Relaterede artikler

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!