Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Velkommen til ønskebrønden

♥ Ønsk dig lige hvad du vil ♥

Her på Hjemmet.dk en ønskebrønd til dig og dine ønsker. Her kan du ønske, lige hvad du vil - og til hvem du vil.

 

Drømmer du om fred i verden, at finde kærligheden, starte på en frisk, eller vinde i Lotto? Så skriv dit ønske herunder og læg det i ønskebrønden.

 

Du kan også ønske for andre - husk, at hvis du vil være anonym, så skal du ikke skrive dit navn. Hvad ønsker du dig?

Annonce

Skriv dine ønsker

×

Ønsker

JBB
6 feb 06:49

Jeg ønsker, at min hustru og samlever gennem 22 år, på trods af hn gik fra mig, tog al indboet, alle pengene og nægter mig at se vores datter på 6 år, trods alt må få et godt liv.

Hun har min fulde medlidenhed.

JBB

anonym
12 jan 15:19
jeg ønsker mig at jeg har et hæve kort , hvor der er uendelige penge på, i skattefrie penge.
anonym
7 jan 15:18
jeg ønsker mig, at jeg er rig.
Anonym
23 dec 10:08
Ønsker at jeg er rig.
Anonym
15 dec 15:20
Jeg ønsker mig at jeg har et hævekort med mange penge på,fra imorgen af.
Anonym
12 dec 09:54
Jeg ønsker at jeg har et hæve kort ,man kan hæve uendelige mange penge på .
Anonym
9 dec 15:22

jeg ønsker at jeg har ekstremt mange pénge, som står på min konto  i overmorgen. 

Lisbeth.
8 dec 18:23

Jeg ville ønske at jeg havde råd til noget  hjælp og rigtig profesionelt overvågning, så jeg kunne blive fri for de modbydelige idioter der plager mig hver dag ,laver hærværk og indbrudsforsøg,ødelægger min bil og følger efter mig.Tænk at kunne leve i fred og mærke at jeg var et frit menneske igen.

Anonym
1 dec 15:20

at jeg har rigtig mange penge.

Anonym
29 nov 07:52

En miniferie til min veninde Bente, der har været meget igennem

Anonym
20 nov 13:12
Ønsker at der er mange skattefrie lotto penge på min konto ,en dag hvor jeg står op.
Anne-Line
11 okt 14:06
Citybois kommer og synger til min konfirmation
Anonym
2 okt 20:28

En ny Samsung galaxy 7

Margit Bundgaard
28 sep 19:39

ønsker at møde Hansi Hinterseer

Anonym
16 sep 23:12

Jeg ønsker ikke penge, men tryghed og kærlighed. Synd for mig at jeg har fundet en der ikke mener det er nødvendigt at vise:(

Anonym
16 sep 23:10

Ja så er jeg her igen. Mit første alvorlige diskutioner/ skænderi med min kæreste. Hans venner betyder klart meget mere end mig. Brænder mig af med aftensmaden. meget ked af det. Måske en fejl af mig at sige at jeg ikke vil laves til grin. Mener når man bor sammen, kan den ene part ikke altid tage afstand for de ting et par normalt har sammen. Det gælder også kærlighed og sex.

Anonym
1 sep 00:39

Mit tinitus vil forsvinde

Anonym
1 sep 00:38

At min dejlig elskelige kæreste ikke kun altid tænker på hvordan han kan tjene penge på alt,men også på at han nok må bruge nogle af dem han har, også på mig, ikke kun omvendt. Ville være dejligt med at han viste noget omsorg og kærlighed

Anonym
1 sep 00:35

Vil ønske at min søn indser at han har opført sig udafmindelig dårligt overfor mig. Det har han brugt mange år på. Jeg kan atter engang tilgive ham, bare han kommer hjem igen, og vil snakke ordentligt til mig og hans bror.

Bodil
8 aug 11:18

Et meget stort ønske, er at se mere til mine børn og børnebørn, i det hele taget have mere kontakt til dem, jeg vil også gerne vide, hvad jeg har gjort, da vores svigerdatter ikke vil komme hos os mere, det gør så ondt indeni.

Bare lidt respekt fra de unge ville gøre godt, jeg elsker dem jo, allesammen!!

Binoje, 36 år
2 aug 22:56
At vinde i lotto som er de 260 millioner kroner i morgen onsdag. Og det synes jeg at det er nu på tide fordi, at man har aldrig vundet noget rigtigt før i tiden.
Anonym
28 jul 14:59
Måske en lille vinder lotto👍
Anonym
28 jul 14:58
At mine børn og børnebørn og jeg selv forbliver raske og positive mennesker.
Anonym
28 jul 14:57
At mine børn og børnebørn og jeg selv forbliver raske og positive mennesker.
Leth Buch
19 jul 18:14

Jeg vil ønske mig, at jeg kunne få et job der passer til mine hobbyer.

Skrive, tegne, læse, male og sidde ved en computer.  

Anonym
25 jun 15:17

at min  datter kan faa  et godt job

 

leif brødsgård jensen
3 jun 00:11

jeg ønsker at vinde mange penge i lotto den 4. juni om aften

Thomas
20 maj 19:08

Har prøvet mangt og meget i livet!..

Ønsker at møde milliondæren.

Anni Nielsen
10 apr 14:49

Jeg ønsker at retfærdigheden sker fyldest, så mine børn og jeg kan få et liv med ro, glæde og udvikling. 

Birgit Bendsen
28 mar 23:37

Jeg ´ønsker mig et årskort til tivoli, så kan vi min parkinson ramte mand komme med en tur, pengene er små,

BRITA
23 mar 09:36

 

ØNSKER DET GÅR ALLE JEG KENDER GODT.

Anonym
6 mar 12:04

Jeg ønsker at få mod til at springe ud som biseksuel. Og derefter at finde en sød pige-kæreste. Jeg har kun været kæreste med fyre. Og har været forelsket i flere piger. Jeg er selv en pige på 55 år.

jane jandu

Ville være skønt at opleve Andre reiu sammen med min søn på 31 og mit barnebarn på knap 5 vi er alle 3 helt vilde med ham og møde ham vil være en drøm for min søn og mig

Benny...
30 dec 2015

Jeg ønsker min kærlighed, til min kone 😘 altid er i vore hjerter, og masser af kærlighed til vores børn og børnebørn. Knus fra mig

Anonym
27 dec 2015

At snart få fred i sindet, efter vores datter død for 5 år siden, at vores hus blev solgt, et godt helbred

Anonym
22 nov 2015
At mine børn bliver lykkelige og at jeg får nye venner.
Mette
19 nov 2015

Jeg ville ønske at min storebror stadigvæk levede...

Freja
13 nov 2015

Hvad jeg ønsker mig, er at finde en mand for livet. En der ikke dømmer mig, men kan lide og tage mig for den jeg er og ikke for hvad jeg har eller ikke her. 

Anonym
13 nov 2015

Jeg ønsker at rigtig mange vil støtte www.ROKKEN.DK så der kan strikkes varme sokker til de hjemløse i Danmark

Jane
25 okt 2015
Jeg ønsker mig en ny bolig som passer til min økonomi. Hvor der er fred, ro og hygge
carlo nielsen
27 sep 2015

Jeg er en 84 årig mand, der har fået at vide at jeg kun har højest 2 måneder tilbage at leve i, og jeg kunne godt tænke mig at komme i zoologisk have i Nykøbing F.

Desværre kan jeg ikke køre selv længere, og jeg kan heller ikke gå meget ved eget hjælp, så hvis mit ønske opfyldes, har jeg hverken kørelejlighed eller kørestol rundt i zoo, jeg er ligeledes meget afkræftet, så jeg kan ikke skubbe kørestol frem ved eget hjælp. (Min kone har skrevet dette for mig)

Anonym
22 sep 2015

Jeg vil ønske at han jeg elsker over alt ikke svinger i øst og vest. At han stadigvæk syntes vi skal flytte sammen. Det vil gøre mig uendelig lykkelig. Jeg elsker ham så meget. Det gør så ondt at elske en man ikke ved hvor man har.

Winnie Leth Buch
13 sep 2015

Et af mine ønsker er, at få en novelle eller en digtsamling udgivet, med en minde side til og om min farmor Lisa der døde på min lillesøsters fødselsdag i 2012. 

leif brødsgård jensen
13 sep 2015

jeg håber at alle mine ønsker går i opfyldelse indenfor 3 måneder

Kirsten Poulsen
17 aug 2015

Jeg ønsker mig et el-løbehjul til min storebror. Han fik smadret begge ben i en trafikulykke for 4 år siden og går rigtig dårligt, så det vil være en god hjælp til ham, så han kan komme lidt længere rundt.http://www.mm-konsol.dk/MegaLeg-EL-Loebehjul-48V-Brushless-1300W-Xtreme.html

Kirsten Sandager
17 aug 2015
Jeg ønsker en dag ,bare en dag uden smerter og i min situation syg på kontant hjælp at blive gæld fri
leif brødsgård jensen
12 aug 2015
jeg ønsker at vinde 6 rigetige i onsdagslotto iaften dem 12. august 2015 til mig selv
Anonym
26 jul 2015

Jeg har fået stillet diagnoserne MS sclerose (sclerose mere end 30 årtier) og allergier + modtaget et positivt kræft-svar i sommeren 2013, (hvor jeg takkede nej til operation og evt. efterfølgende kræft-behandling; (siden har læger ikke været den store støtte for mig)); endvidere kan nævnes tinnitus siden 1987; jeg forsøgt at være positiv uden den store forståelse og støtte i min kamp for livet. Visitator her i kommunen har nu lagt et fast pleje-skema for mig efter jeg har bedt om mere hjælp 2 gange dagligt (kl. 14.00 (tirsdage / bad + hårvask) + omkring midnat (40-60 min) + få korte 5-10 min. imellem førnævnte 2 tidspunkter .. istedet for mange kortere besøg på 20. minutter; hjælper fra plejen kommer her nu dagligt kl. 8.00 morgen + kl. 11.00 + kl. 16.00 + kl. 19.00 + kl. 22.00 + kl. 1.00 + kl. 5.30 .. REN TOTUR aldrig at kunne sove på grund af de mange forstyrrelser .. og hvis jeg er faldet i søvn tidligere, så har hjælp vækket mig for at få vished om, at jeg levede. Visitator, kommune her svarede respektløst til mig en sengeliggende borger med ordene "TI STILLE", da jeg sagde til visitator, at det kan (hverken) jeg (eller mit helbred) ikke holde til; (jeg er kognitivt velfungerende og afprøvet pleje-system i efterhånden lang periode, så jeg ved bedre end visitator og plejen,  hvad jeg kan holde til; jeg har været inden for plejen i nogle år og det er først, da jeg aflyste vagter (kun havde hjælper fra plejen kl. 16.00 + aften + kl. 24.00 at jeg for første gang igen fik anbefalede timers søvn .. følte mig som menneske igen; tillige er det ikke let at føle sig som menneske, når eksempelvis visitator siger "TI STILLE" i mit eget hjem. Min situation forværres nu yderligere af at man ikke vil tillade at afføring tages ud af hjælper v.h.a en finger i min endetarm mere, når glyks m.m. ikke er til nogen hjælp; førnævnte tillader eksempelvis Aaborg Kommune, efter at hjemmesygeplejen har vist hjælper, hvorledes man gør. Mit ønske .. prioritet 1) .. er at få hjælp og penge der dækker udgifterne (bl.a. liggende transport) til flytning til by der hører under Aalborg Kommune ..  eller hjælp og penge der dækker udgifterne til ferie i Sverrige i følgeskab af hjælper gerne mere 1 uge (jeg trænger til ferie for at hele op (grundet ovenævnte manglende respekt og værdighed igennem længere periode) ..  eller hjælp til udgifter der dækker udgifter for mere fysioterapi end de 20 minutter, der gives mig ugentligt. På forhånd tusind tak for muligheden for at deltage her / håbet om at få et ønske opfyldt. 

Heidi
25 jul 2015

Jeg har en søn der vejer alt for meget,han har kæmpet eller vi har med hans overvægt i 7 år. Vi har et halvt år gået en tur hver dag,det hjalp ikke. Vi har skåret ned på hvedemel,kartofler,pasta m.m ,det ar heller ikke hjulpet. Han har fået en bænkpresser og nuen rugtig god sykel,men motivationen mangler. Han har siddet ved hans computer alt for meget i hans liv og har et dårligt stofskifte,han er den enenste ud af en flok på 5 der har problemer med vægten. Jeg er som mor altid bekymret for at miste ham . jeg ville ønske han kunne få en coach der gratis vil hjælpe og følge ham,for han vil helst tabe sig herhjemme. Men et evt ophold på en højskole hvor man taber sig ville også være dejligt,problemet er at det skal være et gratis ophold da hverken han eller os har penge. Jeg er førtidspensionist og han er på kontanthjælp.Hvis nogen kan hjælpe så send en mail til heijen45@gmail.com

Anonymt
15 jul 2015
Jeg ønsker at min lillebror ik' har så ondt, efter den bilulykke han, som han var ude i, sidste år, sammen med hans ven <3 >

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri