Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Søg på opslagstavlen

Opslag

Højelse Skole

Kategori: Efterlysninger
Højelse Skole. Vi er et par ildsjæle, der igen planlægger en komsammen for alle de elever, der begyndte deres skolegang på den gamle Højelse Skole før 1963. Det er nu femte gang vi skal mødes, og vi håber igen i år at se nye ansigter, som ikke før har deltaget. Vi mødes 15. juli 2017 kl. 10 på Landbomuseet Lundekrog ved Ejby. Lise og jeg efterlyser derfor alle gamle elever, som kunne være interesseret i et gensyn. Måske vi kan blive 100 i år! Smedens Lise Mobil 23 61 25 07 likvip@superweb.dk Postens Hans-Erik Mobil 24 87 73 82 herab@stofanet.dk
* vises ikke
Skriv svar
Dit svar sendes direkte til den der har oprettet opslaget. Der sendes en kopi af svaret til redaktionen.
Dit navn *

Signatur
Din e-mail *
Dit Telefonnummer *

Indlæg

De seneste opslag

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri