Annonce

Få spændende, glade og hyggelige artikler samt nemme og lækre madopskrifter til både hverdag og fest. Du får også spændende og unikke tilbud. Sendes fredag og søndag.

Bliv abonnent på Hjemmet

Få 26 numre af Hjemmet + 2 Rosendahl fade

Køb allerede i dag »

Flipp – alle dine favoritmagasiner

Prøv 1. måned gratis

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Dagshoroskop
Onsdag den 27 juli

Af astrolog Marina Elkhøj

 

SE OGSÅ: Ugens horoskop for dit stjernetegn på altfordamerne.dk

Vædderen ca 20/3 - 19/4

Vædderen
Du når længst med en kreativ tankegang i dag. Brug fantasien og lad dig ikke begrænse.
Tyren ca 20/4 - 20/5

Tyren
Små søde og hemmelige beskeder kan krydse din vej, og kun du ved, hvem de er fra. Det får dig til at rende rundt med et saligt smil på læberne resten af dagen.
Tvillingerne ca 21/5 - 20/6

Tvillingerne
Der er nogle detaljer, der skal på plads, før du kan komme videre. Det bliver nødvendigt med en udførlig plan – ellers når du ingen vegne.
Krebsen ca 21/6 - 21/7

Krebsen
Dagen kan meget nemt byde på en positiv økonomisk overraskelse. Måske modtager du penge fra en myndighed eller anden offentlig institution, som du slet ikke havde regnet med.
Løven ca 22/7 - 22/8

Løven
Din partner eller en nær ven åbner dine øjne og ændrer dit synspunkt på en sag. Det kan sætte nye initiativer i gang fra din side.
Jomfruen ca 23/8 - 22/9

Jomfruen
De mennesker, du møder i øjeblikket, har langt fra ligeså meget ordenssans, som du – men til gengæld er de kreative og idealistiske.
Vægten ca 23/9 - 22/10

Vægten
Onsdag glemmer du ting og aftaler, fordi du er for distræt og fraværende. Men tingene dukker op igen, når tågen letter efter et par dage.
Skorpionen ca 23/10 - 21/11

Skorpionen
Du må have en anelse mere tålmodighed. Om et par dage lykkes det hele, og du får det, som du vil.
Skytten ca 22/11 - 21/12

Skytten
Din dømmekraft ikke den bedste i disse dage. Et udgangspunkt viser sig, at være et helt andet, end det du troede. Du har overset en vigtig detalje.
Stenbukken ca 22/12 - 20/1

Stenbukken
Så skal fantasien og kreativiteten have frit løb – det er nu, mulighederne dukker frem. Du stimuleres mentalt af såvel musik som poesi.
Vandbæreren ca 21/1 - 18/2

Vandbæreren
Så skal der passes på. Det ser ud som om du risikerer at blive snydt i en handel, hvis du ikke er meget opmærksom – og her er det på sin plads at lade din sunde fornuft råde.
Fiskene ca 19/2 - 19/3

Fiskene
En dag i kreativitetens tegn. Din nysgerrighed vækkes af en person, der overrasker dig en del, men kan I få det til at swinge, er der uanede muligheder i et kreativt samarbejde.

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri