Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Flipp – alle dine favoritmagasiner

Prøv 1. måned gratis

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Dagshoroskop
Fredag den 28 oktober

Af astrolog Marina Elkhøj

 

SE OGSÅ: Ugens horoskop for dit stjernetegn på altfordamerne.dk

Vædderen ca 20/3 - 19/4

Vædderen
Det bliver en temmelig turbulent dag i dit privatliv. Der er lagt i kakkelovnen til et godt skænderi, og der er tale om to stærke viljer der mødes.
Tyren ca 20/4 - 20/5

Tyren
En diskussion med partneren eller en nær ven kan komme på tale i dag. Du går ikke på kompromis, og du bruger gerne barske argumenter.
Tvillingerne ca 21/5 - 20/6

Tvillingerne
Det går lidt for stærkt med at bruge penge. Du er nødt til at kigge alvorligt på dit budget.
Krebsen ca 21/6 - 21/7

Krebsen
Du kommer nemt på kant med andre. Du går ikke på kompromis, og du er parat til at tage kampen op med næsten hvem som helt. Men er det også klogt?
Løven ca 22/7 - 22/8

Løven
De daglige opgaver kan give anledning til problemer på hjemmefronten. Er du for eftergivende, står du bare med det hele selv – og har du lyst til det?
Jomfruen ca 23/8 - 22/9

Jomfruen
Du besidder en jernvilje, men du må erkende at dine energireserver er ved at slippe op. Slap af og lad andre gøre arbejdet færdigt.
Vægten ca 23/9 - 22/10

Vægten
Du er meget ambitiøs, og du lægger mange kræfter i dit job, men forvent ikke at du får chefens anerkendelse. Og det kan godt gøre dig vred i dag.
Skorpionen ca 23/10 - 21/11

Skorpionen
Du øjner en uretfærdighed – og du er helt klar til at kæmpe for din ret og dine holdninger. Udsigterne for at det går din vej er ganske gode.
Skytten ca 22/11 - 21/12

Skytten
Så er det tid til et økonomieftersyn. Du risikerer at budgettet skrider, så det er en god ide at få det gået efter i sømmene.
Stenbukken ca 22/12 - 20/1

Stenbukken
Pas på, der kommer let et modsætningsforhold til din faste partner, måske du skulle prøve at slække lidt på dine holdninger, for at lade partneren få lidt luft.
Vandbæreren ca 21/1 - 18/2

Vandbæreren
Kravene til din arbejdsindsats har sikkert være for store, i hvert fald risikerer du let at komme i opposition til en kollega – tæl til 10 og luk dampen ud, før der sker skade.
Fiskene ca 19/2 - 19/3

Fiskene
Man må gerne være risikovillig, det fører tit gode resultater med sig, men pas alligevel på, hvis det er din økonomi, du skal tage beslutninger om.

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri