Annonce

Få spændende, glade og hyggelige artikler samt nemme og lækre madopskrifter til både hverdag og fest. Du får også spændende og unikke tilbud. Sendes fredag og søndag.

Bliv abonnent på Hjemmet

Få 26 numre af Hjemmet + 2 Rosendahl fade

Køb allerede i dag »

Flipp – alle dine favoritmagasiner

Prøv 1. måned gratis

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Dagshoroskop
Torsdag den 30 juni

Af astrolog Marina Elkhøj

 

SE OGSÅ: Ugens horoskop for dit stjernetegn på altfordamerne.dk

Vædderen ca 20/3 - 19/4

Vædderen
Du føler dig klemt inde, en mangel på plads. Skulle dette resultere i køb af større bolig eller udvidelse af den bestående, så skal du sikre dig, at der ingen overraskelser er til dig i alt det, der står med småt.
Tyren ca 20/4 - 20/5

Tyren
Fokus bliver rettet mod familien og privatlivet. Der er sket et helt temaskift – og det rækker så vidt, at afslapning og sociale arrangementer skal foregå i familiens skød.
Tvillingerne ca 21/5 - 20/6

Tvillingerne
Ugen der starter i dag er særdeles velegnet til at dyrke lidt fysiske udfoldelser – og så kan der måske ses gennem fingre med lidt for ivrig indtagelse af den gode mad.
Krebsen ca 21/6 - 21/7

Krebsen
Dagen er starten på en periode, hvor det er svært at bevare pessimismen. Mange ting bliver lettere, og din fysik er i overskudsmode.
Løven ca 22/7 - 22/8

Løven
Når arbejdet driller, de gode ideer udebliver, så er det rart at kunne koncentrere sig lidt om sine egne indre linjer. Måske har du simpelthen opstillet for mange grænser for dine tankers udfoldelsesmuligheder.
Jomfruen ca 23/8 - 22/9

Jomfruen
Du mærker, at fællesskab og samarbejde, hvad enten det er privat eller på jobbet, betyder meget for dig, og derfor optager en stor del af din tankevirksomhed.
Vægten ca 23/9 - 22/10

Vægten
Du er ambitiøs, og med alt det, du lægger i det, er din karriere inde i en positiv udvikling.
Skorpionen ca 23/10 - 21/11

Skorpionen
Din trang til at dyrke din personlige frihed kan udløse en eventyrrejse, måske endda en af længere varighed.
Skytten ca 22/11 - 21/12

Skytten
Du har en særlig evne til at få alt frem i lyset. Din 6. sans kombineret med en god mavefornemmelse gør det svært at skjule noget for dig.
Stenbukken ca 22/12 - 20/1

Stenbukken
Kærlighed og parforhold er områder, der er i en rivende udvikling lige nu. Mærk rigtigt efter, og følg så mavefornemmelserne, det tegner rigtig godt.
Vandbæreren ca 21/1 - 18/2

Vandbæreren
På trods af dit store og gode organisationstalent er der risiko for, at du mister overblikket, hvis du ikke har en ajourført kalender at støtte dig til.
Fiskene ca 19/2 - 19/3

Fiskene
Perioden står helt åben for en masse fornøjelige aktiviteter. Der er så meget i støbeskeen, at det bare gælder om at vælge frit fra alle hylder.

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri