Annonce

Følg os på Pinterest

Visit Hjemmet.dk's profile on Pinterest.

Giv Hjemmet i julegaveGlæd én du holder af med et gaveabonnement på Hjemmet - en fantastisk julegave, som vil skabe glæde igen og igen de næste mange måneder.
 

Ønskebrønden

Hjemmets julesite har vi lavet en ønskebrønd til dig og dine ønsker. Her kan du ønske, lige hvad du vil - og til hvem du vil. Skriv dit ønske og læg det i ønskebrønden her

 

 

Annonce
Annonce

JUL på hendesverden.dk

Find de sødeste kravlenisser og masser af andre smukke julerier på hendesverden.dk 

 

 

Julens bedste opskrifter

Adventsvideo: 2. afsnit af "Vores jul" med Claus Dalby + Gratis e-bog

JuleNyt
Så er det snart 2. søndag i advent, og derfor hygges der med æbler i andet afsnit af "Vores jul" med de tre populære forfattere Sif Orellana, Anette Harbech Olesen og Claus Dalby. Claus laver en fin dekoration med æbler, Sif har et tip med æbler til fuglene i haven og Anette laver en skøn ret med æbler og kanel.

Om de tre forfattere fra bogen "Vores jul":

Claus er blomsterkunstner og havemand og frembringer de mest vidunderlige dekorationer og buketter. Han fortæller om sine bedste ideer og kommer med forslag til adventskranse og andre julerier.

Sif sprudler af iderigdom og med børnene som omdrejningspunkt er Sif kvinde for såvel skønne opskrifter som inspiration til familiehygge og aktiviteter.

Anette deler sine bedste tips og opskrifter på den traditionelle julemad, men inspirerer også til nye og spændende lækkerier, som eksempelvis hjemmelavet marcipan og skønne salater til julebordet.

De tre forfattere glæder sig rigtig meget til at byde dig velkommen i deres univers ♥

 

► Klik her for at se video fra 2. afsnit af "Vores jul"

Annonce


"Vores Jul" af Claus Dalby, Anette Harbech Olesen og Sif Orellana - klik her for at hente bogen

Tekst: Redaktionen
Publiceret: 01-12-2014

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri