Annonce

Følg os på Pinterest

Visit Hjemmet.dk's profile on Pinterest.

Giv Hjemmet i julegaveGlæd én du holder af med et gaveabonnement på Hjemmet - en fantastisk julegave, som vil skabe glæde igen og igen de næste mange måneder.
 

Ønskebrønden

Hjemmets julesite har vi lavet en ønskebrønd til dig og dine ønsker. Her kan du ønske, lige hvad du vil - og til hvem du vil. Skriv dit ønske og læg det i ønskebrønden her

 

 

Annonce
Annonce

JUL på hendesverden.dk

Find de sødeste kravlenisser og masser af andre smukke julerier på hendesverden.dk 

 

 

Kommer ej jul? (11:24)

Julekalenderroman
Steven steg ud af taxaen og tøvede lidt, før han gik ind gennem havelågen. Der var sat en lyskæde i det lille fyrretræ i forhaven, og på yderdøren hang en smuk krans af kristtjørn og røde bær; men idyllen blev totalt spoleret af de to politibiler, der holdt i indkørslen.

Steven havde stadig nøglen til huset. Han lukkede sig ind uden at ringe på og indsnusede begærligt den umiskendelige duft af jul, der slog ham i møde allerede i entreen. Eline gik med liv og sjæl op i højtiderne, og hun havde sans for de små detaljer, der skabte en varm og hyggelig atmosfære.

 

Her er godt at være, tænkte han, helt anderledes end i lejligheden i Stavanger. Inde i stuen stod tre uniformerede betjente og talte i hver sin mobiltelefon. En mand i gråt jakkesæt sad ved siden af Eline i sofaen og skrev noget ned på en blok. Ingen havde endnu bemærket Stevens tilstedeværelse, og han blev et øjeblik stående i døråbningen for at betragte Eline.

 

Han havde ikke set hende i over to måneder, og hendes hår var blevet så langt, at hun kunne samle det i nakken i et spænde. Den nye frisure klædte hende; men øjnene var opsvulmede af gråd, og det skar ham i hjertet at se, hvor ulykkelig hun var.

Annonce

 

Pludselig så Eline op. – Steven! Du kom! sagde hun. Han satte sig på den anden side af hende.
– Selvfølgelig, sagde han og trak hende ind til sig. – Er der noget nyt? spurgte han dæmpet. Hun rystede på hovedet, og manden i det grå jakkesæt rejste sig.

 

– Jeg er overbetjent Ivar Larsen, sagde han.

– Jeg leder efterforskningen. I det samme ringede Larsens mobiltelefon, og Steven vendte sig mod Eline.

– Er der noget nyt? gentog han. Eline snøftede. – Ingen har set så meget som et glimt af ham, Steven. Politiet tror, at nogen har kidnappet ham.

 

Steven lagde sin hånd over hendes. De havde ikke rørt ved hinanden så længe, at det føltes en smule akavet.

 

 – De finder ham, mumlede han hæst. – Det ved jeg, de gør. Han var ikke sikker på, om han forsøgte at overbevise sig selv eller hende...

 

Kan Steven hjælpe Eline og politiet med at finde Jonas? Og hvor skal de lede henne? Læs med i morgen, hvor du får 12. afsnit af den spændende julekalenderroman.

 

Har du ikke fået læst alle de tidligere afsnit af Hjemmets julekalenderroman, kan du finde dem nederst på siden eller ved at klikke her

Tekst: Hanna Sandvik
Illustreret af: Peter Michael
Publiceret: 11-12-2014

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!

Hjemmet i denne uge