Annonce

Følg os på Pinterest

Visit Hjemmet.dk's profile on Pinterest.

Giv Hjemmet i julegaveGlæd én du holder af med et gaveabonnement på Hjemmet - en fantastisk julegave, som vil skabe glæde igen og igen de næste mange måneder.
 

Ønskebrønden

Hjemmets julesite har vi lavet en ønskebrønd til dig og dine ønsker. Her kan du ønske, lige hvad du vil - og til hvem du vil. Skriv dit ønske og læg det i ønskebrønden her

 

 

Annonce
Annonce

JUL på hendesverden.dk

Find de sødeste kravlenisser og masser af andre smukke julerier på hendesverden.dk 

 

 

Julens bedste opskrifter

Kommer ej jul? (12:24)

Julekalenderroman
Eline havde svært ved at koncentrere sig om selv de mest simple gøremål. Hun havde lige tilbudt politifolkene kaffe, men nu havde hun pludselig glemt, hvor kaffedåsen stod. Hun åbnede endnu en skabslåge og stirrede fortabt på krukkerne med mel og krydderier.

– Trænger du til hjælp? spurgte Steven henne fra døråbningen. Eline stirrede stadig ind i skabet. – Jeg kan ikke finde kaffen, mumlede hun. – Og heller ikke filterposerne.

 

Steven betragtede hende et øjeblik, før han gik hen til hende og blidt vendte hende om mod sig. – Hør her, sagde han indtrængende. – Det skal nok gå alt sammen. Jonas er en opvakt dreng, og vi har lært ham at passe på sig selv.

 

Eline rystede fortvivlet på hovedet. – Jamen, hvad hvis der nu er sket noget med ham? Steven, der er folk derude, som kan finde på at gøre grusomme ting mod børn, og Jonas er helt alene...

 

Eline kunne mærke gråden presse på igen, men hun ville ikke græde mere. Hun måtte tage sig sammen og være stærk for Jonas' skyld.

Annonce

 

– Sæt dig ned, så smører jeg et par madder til dig, når jeg har sat kaffe over, sagde Steven. – Hvis jeg kender dig ret, har du ikke fået ret meget at spise i dag. Eline satte sig ved „sin" plads ved køkkenbordet og betragtede Steven, mens han fandt kaffedåse og filterposer frem.

 

Snart efter bredte duften af kaffe sig i køkkenet, og Steven begyndte at tage kopper og tallerkner frem. – Har du nået at bage julekager? spurgte han. – Ja. De er i kagedåsen oven på skabet, svarede hun.

 

Steven fandt den røde kagedåse frem, og da han åbnede den, steg en vidunderlig duft af ingefær op i hans næsebor. – Åh Eline, sagde han. – Dine julekager slår alt andet. Eline lagde albuerne på køkkenbordet og hvilede sit forgrædte ansigt i sine hænder.

 

Hvad gør politiet for at finde Jonas, og kan de overhovedet stille noget op? Læs med i morgen, når julekalenderromanen forsætter her på Hjemmet.dk

 

Har du ikke fået læst alle de tidligere afsnit af Hjemmets julekalenderroman, kan du finde dem nederst på siden eller ved at klikke her

Tekst: Hanna Sandvik
Illustreret af: Peter Michael
Publiceret: 12-12-2014

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri