Annonce

Følg os på Pinterest

Visit Hjemmet.dk's profile on Pinterest.

Giv Hjemmet i julegaveGlæd én du holder af med et gaveabonnement på Hjemmet - en fantastisk julegave, som vil skabe glæde igen og igen de næste mange måneder.
 

Ønskebrønden

Hjemmets julesite har vi lavet en ønskebrønd til dig og dine ønsker. Her kan du ønske, lige hvad du vil - og til hvem du vil. Skriv dit ønske og læg det i ønskebrønden her

 

 

Annonce
Annonce

JUL på hendesverden.dk

Find de sødeste kravlenisser og masser af andre smukke julerier på hendesverden.dk 

 

 

Julens bedste opskrifter

Kommer ej jul? (14:24)

Julekalenderroman
Steven standsede i gangen uden for Jonas’ værelse og tøvede lidt, før han gik ind. Der var lige så rodet som altid. Jonas brugte konsekvent gulvet som klædeskab, og hans tøj lå hulter til bulter. Steven satte sig på sengen og så sig omkring.

Alt virkede normalt. Som om Jonas hvert øjeblik kunne storme ind ad døren og lyse op i et smil, som han plejede, når han så sin far.

 

Steven bøjede sig ned for at samle en T-shirt op, som havde forvildet sig halvvejs ind under sengen. Da han trak den ud, fulgte tre bøger med. Det var skolebøger. Norsk og matematik.

 

Han lagde sig på knæ og spejdede ind under sengen. Der lå flere bøger derinde, og han fik dem med møje og besvær hevet ud. Det var øvehæfterne til de samme fag.

 

Mens Steven sad og betragtede bøgerne, gik det op for ham, at de kunne være det spor, politiet havde ledt efter hele dagen. Han rejste sig hurtigt og gik over for at studere Jonas' skoleskema, der hang over skrivebordet.

Annonce

 

I dag skulle Jonas have haft to matematiktimer, en sangtime og dernæst to norsktimer. Men han havde ikke taget bøgerne med i skole, da han gik i morges.

 

I stedet havde han smidt dem ind under sengen? Hvorfor havde han gjort det? Steven åbnede skabet i håbet om, at han kunne finde ud af, hvad Jonas havde lagt i sin rygsæk i stedet for skolebøgerne.

 

Et kvarter senere styrtede han ned ad trappen og ind i køkkenet, hvor Eline stadig sad. – Jonas er ikke kidnappet... han er løbet hjemmefra! råbte han. Et sekund senere stod Ivar Larsen ude hos dem...

 

Men hvor er Jonas taget hen? Og kan Steven, Eline og politiet finde ham? Læs næste afsnit af julekalenderromanen i morgen her på Hjemmet.dk!

Tekst: Hanna Sandvik
Illustreret af: Peter Michael
Publiceret: 14-12-2014

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!

Hjemmet i denne uge