Annonce

Følg os på Pinterest

Visit Hjemmet.dk's profile on Pinterest.

Giv Hjemmet i julegaveGlæd én du holder af med et gaveabonnement på Hjemmet - en fantastisk julegave, som vil skabe glæde igen og igen de næste mange måneder.
 

Ønskebrønden

Hjemmets julesite har vi lavet en ønskebrønd til dig og dine ønsker. Her kan du ønske, lige hvad du vil - og til hvem du vil. Skriv dit ønske og læg det i ønskebrønden her

 

 

Annonce
Annonce

JUL på hendesverden.dk

Find de sødeste kravlenisser og masser af andre smukke julerier på hendesverden.dk 

 

 

Julens bedste opskrifter

Kommer ej jul? (17:24)

Julekalenderroman
Eline var sikker på, at Steven havde ret i sin teori. Jonas var ikke kidnappet. Han var blevet træt af deres skænderier om, hvor han skulle tilbringe julen, og derfor havde han besluttet at tage alene op til hytten.

Hun følte sig pludselig gennemstrømmet af ny energi. Og håb. Overbetjent Ivar Larsen havde varskoet politiet i Gol, som efterfølgende sørgede for, at der blev sendt mandskab fra Hjemmeværnet ud i området for at lede efter Jonas.

 

Larsen selv ville blive i Oslo for at koordinere slagets gang, men han havde givet grønt lys for,at Steven og Eline tog af sted for at deltage i eftersøgningen af deres søn.

 

De havde fået pakket bilen med det nødvendige grej i løbet af mindre end et kvarter. Bagsædet var blevet fyldt op med varmt tøj og uldne tæpper, og Steven havde som det sidste surret deres ski fast på tagbagagebæreren.

 

Og nu var de på vej. Imens de kørte, sad Eline og tænkte på alt det, der var sket i løbet af dagen, og på det følelsesregister, hun havde været igennem. Hun havde været så bange for, at der var sket et eller andet forfærdeligt med Jonas, da hun ringede til alarmcentralen i morges.

Annonce

 

Den første politimand, hun havde talt med, havde forsøgt at berolige hende med, at halvstore børn ofte løber hjemmefra, hvis noget går dem imod.

 

Hun havde nægtet at tro, at Jonas kunne finde på dét, men politimanden havde altså haft ret. Eline klyngede sig til tanken, mens hun så ud på det snedækkede landskab.

 

Finder forældrene Jonas, og vigtigere endnu: når de det i tide? Læs med i morgen her på Hjemmet.dk, hvor du får 18. afsnit af julekalenderromanen.

Publiceret: 17-12-2014

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri