Annonce

Følg os på Pinterest

Visit Hjemmet.dk's profile on Pinterest.

Giv Hjemmet i julegaveGlæd én du holder af med et gaveabonnement på Hjemmet - en fantastisk julegave, som vil skabe glæde igen og igen de næste mange måneder.
 

Ønskebrønden

Hjemmets julesite har vi lavet en ønskebrønd til dig og dine ønsker. Her kan du ønske, lige hvad du vil - og til hvem du vil. Skriv dit ønske og læg det i ønskebrønden her

 

 

Annonce
Annonce

JUL på hendesverden.dk

Find de sødeste kravlenisser og masser af andre smukke julerier på hendesverden.dk 

 

 

Julens bedste opskrifter

Kommer ej jul? (20:24)

Julekalenderroman
Jonas havde efterhånden mistet fornemmelsen af tid, så han bare gik og gik. Da sneen begyndte at knase under hans støvler, spændte han skiene på, men han kom alligevel kun langsomt frem.

Han havde kun mødt en enkelt bil på sin vej. Den unge chauffør, Ben, havde tilbudt ham et lift, da de i fællesskab havde fået liv i hans gamle smadderkasse.

 

Men Jonas havde endnu en gang sagt nej, fordi han stadig troede på, at han selv kunne nå frem til hytten. Men nu var han ikke længere så sikker. Han var træt, og der var skygger i mørket, der gjorde ham bange.

 

For første gang, siden han tog hjemmefra, var han ved at fortryde hele ekspeditionen.

 

Pandelygten lyste som en lillebitte cirkel foran skistøvlerne, men ellers var han omsluttet af et tæt mørke. Når han så op i himlen, kunne han ikke få øje på en eneste stjerne, og han vidste, hvad det betød.

 

Der var mere sne på vej. Han spekulerede på, om han skulle finde en skråning, hvor han kunne grave en hule, han kunne overnatte i. Han havde prøvet det før, sammen med far.

Annonce

 

I påsken var de blevet overrasket af et voldsomt snevejr, men far havde hurtigt fået gravet en hule, der var stor nok til, at de begge kunne ligge i den.

 

Bagefter havde han plantet sin skistav i sneen og hængt sit røde halstørklæde på den, så forbipasserende kunne se, at de var der. Og der havde været forbavsende lunt inde i hulen…

 

Graver Jonas sig ned i sneen? Eller når han frem i sikkerhed til hytten? Læs med i morgen, når du får 21. afsnit af julekalenderromanen her på Hjemmet.dk

Tekst: Hanna Sandvik
Illustreret af: Peter Michael
Publiceret: 20-12-2014

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri