Annonce

Følg os på Pinterest

Visit Hjemmet.dk's profile on Pinterest.

Giv Hjemmet i julegaveGlæd én du holder af med et gaveabonnement på Hjemmet - en fantastisk julegave, som vil skabe glæde igen og igen de næste mange måneder.
 

Ønskebrønden

Hjemmets julesite har vi lavet en ønskebrønd til dig og dine ønsker. Her kan du ønske, lige hvad du vil - og til hvem du vil. Skriv dit ønske og læg det i ønskebrønden her

 

 

Annonce
Annonce

JUL på hendesverden.dk

Find de sødeste kravlenisser og masser af andre smukke julerier på hendesverden.dk 

 

 

Julens bedste opskrifter

Kommer ej jul? (5:24)

Julekalenderroman
Toget nærmede sig Gol, og Jonas gjorde sig klar til at stå af. Erik fulgte ham ud i mellemgangen. – Vil du ikke med os i stedet for? spurgte han.

Jonas havde alligevel fortalt ham, at han ikke skulle holde jul hos sin bedstemor, og at han heller ikke skulle til Finse.

 

Det var bare et røgslør, han havde lagt ud, hvis nogen skulle lede efter ham. Erik var vældig imponeret. Jonas rystede på hovedet. – Han ringer bare til min mor.

 

Konduktøren havde slet ikke kigget på ham, da han gik sin runde i toget. Han havde bare klippet deres billetter og skyndt sig videre. Det var helt utroligt, hvor let alting var gået, tænkte Jonas. Erik griflede sit telefonnummer ned på bagsiden af et stykke chokoladepapir. – Her. Ring til mig, når du kommer hjem. Vi kan måske gå i biffen?

 

Jonas gav ham sit nummer og lovede at ringe. Han havde også i sinde at holde sit løfte, for han kunne godt lide Erik. Der stod fem andre henne ved døren og ventede på at komme ud. Bagagen fyldte næsten mere end passagererne, og skiene pegede i alle retninger, men Jonas fik sig kæmpet hen, så han stod midt imellem de andre.

Annonce

 

Da toget standsede helt, strømmede folk ud, og Jonas gemte sig i vrimmelen, men før han gik ind i den gule stationsbygning, vendte han sig og vinkede til Erik. Hans nye kammerat lænede sig ud ad vinduet. – God juuul! skingrede han.

 

Hvad skal Jonas i Gol? Og vil det lykkes for politiet at få fat i Jonas' far, og få fundet Jonas? Læs med i morgen, når 6. del af vores spændende julekalenderroman kommer her på Hjemmet.dk!

 

Har du ikke fået læst alle de tidligere afsnit af Hjemmets julekalenderroman, kan du finde dem nederst på siden eller ved at klikke her

 

 

Her på Hjemmet.dk ved vi godt, at julen kan være en både travl og stressende tid, så derfor har vi fundet et lille pusterum til dig:

 

En gribende juleroman i 24 små afsnit, som du kan klikke dig ind og læse hver dag som en slags julekalender.

Tekst: Hanna Sandvik
Illustreret af: Peter Michael
Publiceret: 05-12-2014

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri