Annonce

Følg os på Pinterest

Visit Hjemmet.dk's profile on Pinterest.

Giv Hjemmet i julegaveGlæd én du holder af med et gaveabonnement på Hjemmet - en fantastisk julegave, som vil skabe glæde igen og igen de næste mange måneder.
 

Ønskebrønden

Hjemmets julesite har vi lavet en ønskebrønd til dig og dine ønsker. Her kan du ønske, lige hvad du vil - og til hvem du vil. Skriv dit ønske og læg det i ønskebrønden her

 

 

Annonce
Annonce

JUL på hendesverden.dk

Find de sødeste kravlenisser og masser af andre smukke julerier på hendesverden.dk 

 

 

Julens bedste opskrifter

Kommer ej jul? (6:24)

Julekalenderroman
Steven sad og stirrede ind i væggen. Han vidste, det var tåbeligt ikke at foretage sig noget, men han var blevet så underligt passiv på det sidste.

Han følte sig slet ikke hjemme i den nye lejlighed, og det gjorde det bestemt ikke bedre, at han ikke havde fået noget op på væggene og end ikke havde skiftet navneskiltet over dørklokken.

 

Steven kunne ikke holde ud at tænke på den kommende jul, men den spøgte alligevel konstant i hans tanker. Jonas fik snart juleferie, og Eline havde endnu ikke besluttet, om hun ville lade ham rejse herop.

 

Herregud, hun skulle jo kun undvære ham i et par dage. Eline havde aldrig været smålig, men det var hun blevet.

 

Telefonen gav sig til at ringe, og han vidste, at det var Eline. Hun havde kimet ham ned hele dagen, men han orkede ikke at snakke med hende, for det førte uvægerlig til et nyt skænderi. Samtidig savnede han lyden af hendes stemme.

Annonce

 

 Han savnede hende. Så, nu havde han indrømmet det. Men verden var fuld af kvinder, og på et tidspunkt ville han være i stand til at lægge savnet bag sig. Han trak stikket ud og kylede telefonen hen af sofabordet. Hun skulle altid have sin vilje, tænkte han.

 

Hun havde overhovedet ikke rost ham, da ham fortalte om forfremmelsen. Forstod hun slet ikke, hvor meget det ville betyde for dem alle tre? Sådan en chance fik man kun forærende én gang i livet.

 

Hvorfor vil Steven ikke tage telefonen? Og hvor er Jonas på vej hen? Læs med i morgen, når 7. del af den gribende julekalenderroman kommer her på Hjemmet.dk

 

Har du ikke fået læst alle de tidligere afsnit af Hjemmets julekalenderroman, kan du finde dem nederst på siden eller ved at klikke her

 

 

Her på Hjemmet.dk ved vi godt, at julen kan være en både travl og stressende tid, så derfor har vi fundet et lille pusterum til dig:

 

En gribende juleroman i 24 små afsnit, som du kan klikke dig ind og læse hver dag som en slags julekalender.

Tekst: Hanna Sandvik
Illustreret af: Peter Michael
Publiceret: 06-12-2014

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri