Annonce

Følg os på Pinterest

Visit Hjemmet.dk's profile on Pinterest.

Giv Hjemmet i julegaveGlæd én du holder af med et gaveabonnement på Hjemmet - en fantastisk julegave, som vil skabe glæde igen og igen de næste mange måneder.
 

Ønskebrønden

Hjemmets julesite har vi lavet en ønskebrønd til dig og dine ønsker. Her kan du ønske, lige hvad du vil - og til hvem du vil. Skriv dit ønske og læg det i ønskebrønden her

 

 

Annonce
Annonce

JUL på hendesverden.dk

Find de sødeste kravlenisser og masser af andre smukke julerier på hendesverden.dk 

 

 

Julens bedste opskrifter

Kommer ej jul? (7:24)

Julekalenderroman
Steven flyttede blikket til et andet sted på væggen. Måske skulle han købe en rejse sydpå og blive væk til efter nytår? Så slap han da for at sidde her og kukkelure. Eller han kunne tage til Oslo for i det mindste at være i nærheden af Jonas. Og Eline.

Lyden af dørklokken føltes som en velkommen afbrydelse. Men da Steven så en fremmed mand stå uden for døren, rynkede han brynene.

 

– Ja? sagde han afmålt.
– Steven Ellingsen? Steven nikkede; men da han fik øje på en politibil i indkørslen, løb det ham pludselig koldt ned ad ryggen. – Er der sket noget? spurgte han med tilbageholdt åndedræt.

– Jeg kommer fra politiet, sagde manden uanfægtet. – Må jeg komme indenfor? Steven tøvede. – Bor du alene her? spurgte manden.

 

– Ja. Jeg flyttede til Stavanger for tre måneder siden. – Der er ikke andre i lejligheden? En kæreste måske? – Nej, jeg er ikke blevet skilt endnu…

 

Steven tav, for han havde ikke lyst til at krænge sin smerte ud foran denne mand. – Sig mig, hvad drejer det her sig om? Manden sendte ham et alvorligt blik. – Må jeg komme indenfor? gentog han.

Annonce

 

Steven åbnede døren på vid gab. Inde i hans hoved kørte en film uophørligt de samme scener om og om igen. Eline og Jonas i en bil, der var smadret til ukendelighed. Eline og Jonas i et brændende hus.

 

Kan Steven hjælpe politiet? Og hvordan tackler Eline, at hendes lille søn stadig ikke er fundet? Læs med i morgen her på Hjemmet.dk, hvor du får 8. del af julekalenderromanen.

 

Har du ikke fået læst alle de tidligere afsnit af Hjemmets julekalenderroman, kan du finde dem nederst på siden eller ved at klikke her

 

 

Her på Hjemmet.dk ved vi godt, at julen kan være en både travl og stressende tid, så derfor har vi fundet et lille pusterum til dig:

 

En gribende juleroman i 24 små afsnit, som du kan klikke dig ind og læse hver dag som en slags julekalender.

Tekst: Hanna Sandvik
Illustreret af: Peter Michael
Publiceret: 07-12-2014

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!

Hjemmet i denne uge