Annonce

Følg os på Pinterest

Visit Hjemmet.dk's profile on Pinterest.

Giv Hjemmet i julegaveGlæd én du holder af med et gaveabonnement på Hjemmet - en fantastisk julegave, som vil skabe glæde igen og igen de næste mange måneder.
 

Ønskebrønden

Hjemmets julesite har vi lavet en ønskebrønd til dig og dine ønsker. Her kan du ønske, lige hvad du vil - og til hvem du vil. Skriv dit ønske og læg det i ønskebrønden her

 

 

Annonce
Annonce

JUL på hendesverden.dk

Find de sødeste kravlenisser og masser af andre smukke julerier på hendesverden.dk 

 

 

Julens bedste opskrifter

Kommer ej jul? (8:24)

Julekalenderroman
Overbetjenten lagde røret og vendte sig mod Eline. – Politiet i Stavanger taler med din mand, sagde han. – Tror du, han kan have kidnappet Jonas? Eline trak vejret dybt. – Nej, sagde hun. – Det er jeg overbevist om, at Steven aldrig ville gøre.

Men inderst inde var hun ikke helt sikker. Steven havde været så rasende, da hun insisterede på at beholde Jonas hele juleferien, og han fattede ikke, at hun bare ville beskytte Jonas.

 

Det ville ikke være fair over for ham, hvis han skulle fejre jul et helt fremmed sted. En lille stemme i hendes baghoved begyndte at le hånligt.

 

Du ville jo ikke undvære ham, sagde den. Det var Steven, der absolut ville derop, og så må han selv tage følgerne, ikke sandt?

 

Politimanden så undersøgende på hende. – Nå… vi må foreløbig følge alle spor. Han vendte ryggen til hende og begyndte igen at telefonere. Eline forsøgte at samle sine tanker.

 

Var der nogen, de ikke havde ringet til? Nogen, hun havde glemt? Spørgsmålene kørte rundt i hendes hoved. Pludselig kom hun til at tænke på naboerne.

Annonce

 

Måske havde Jonas glemt sin nøgle og sad ovre hos dem? Eline kom i en fart på benene og satte kurs mod entreen. – Hvor skal du hen? spurgte Larsen. – Jonas kan være hos en af naboerne. Måske har de ikke set politibilerne. – Vi har allerede spurgt naboerne. De har intet set eller hørt.

 

Eline kæmpede med at få sin ene arm i frakkeærmet. – Måske er de mistroiske over for politiet. Larsen lagde hånden på hendes arm. – Det bedste, du kan gøre, er at vente her i huset, hvis Jonas skulle ringe hjem. Har du spist i dag? Det vil sikkert også gøre godt med en kop kaffe.

 

Eline så forvirret på ham. Hun havde da andet at tænke på end kaffe og mad. Hendes lille dreng var alene derude i vinterlandskabet, og ingen kunne tilsyneladende finde ham. Eline opdagede pludselig, at tårerne løb ned ad hendes kinder.

 

Larsen fortrak ikke en mine. Han førte hende bare ind i stuen og pegede på sofaen. – Læg dig lidt, så sætter jeg kaffe over, sagde han dæmpet.  

 

Hvor er Jonas? Og hvorfor er Eline bange for, at Steven har noget med hans forsvinden at gøre? Læs med i morgen, når du får 9. afsnit af julekalenderromanen her på Hjemmet.dk!

 

Har du ikke fået læst alle de tidligere afsnit af Hjemmets julekalenderroman, kan du finde dem nederst på siden eller ved at klikke her

Tekst: Hanna Sandvik
Illustreret af: Peter Michael
Publiceret: 08-12-2014

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!

Hjemmet i denne uge