Annonce

Følg os på Pinterest

Visit Hjemmet.dk's profile on Pinterest.

Giv Hjemmet i julegaveGlæd én du holder af med et gaveabonnement på Hjemmet - en fantastisk julegave, som vil skabe glæde igen og igen de næste mange måneder.
 

Ønskebrønden

Hjemmets julesite har vi lavet en ønskebrønd til dig og dine ønsker. Her kan du ønske, lige hvad du vil - og til hvem du vil. Skriv dit ønske og læg det i ønskebrønden her

 

 

Annonce
Annonce

JUL på hendesverden.dk

Find de sødeste kravlenisser og masser af andre smukke julerier på hendesverden.dk 

 

 

Julens bedste opskrifter

Klip de sødeste juleengle

Julehåndarbejde
De svæver omkring os og skaber ægte julestemning. Ingen jul uden engle, og her kommer de flyvende på både guirlander og julekort.

Materialer:

Fra Panduro Hobby:

designark Tilda "Flowergarden" , hvidt, mørkerødt og hudfarvet karton, hvidt kopipapir til indlæg, guldtråd (1 mm i diameter), en tyndsort og evt. en hvid tuschpen, en limstift, en limpen (Quickie Glue), dobbeltklæbende tape 6 mm bredt, miniklæbepuder, selvklæbende stickers med tekst, figurstansemed en stjerne på 1,5 cm i diameter.

 

Fra Creativ Company:

Rhinsten Metallic selvklæbende, metalkarton guld 2-sidet.

 

Fra Fiskars:

Stansetang med stjerne, hjerte (5 x 6 mm) og cirkelhul (diameter 3 mm).

 

Julekort

Fold et dobbelt kort af et stykke designark på 21 x 14,8 cm. Lim et tilsvarende indlæg af kopipapir i kortet med dobbeltklæbende tape, der anbringes tæt ved foldelinjen. Lim et stykke ensfarvet karton på 8 x 14,8 cm på forsiden af kortet med strimler af dobbeltklæbende tape. Klip en engel og lim ansigt og dekorationer på figuren.

Annonce

 

Klip hul i hver hånd og lim vinger på ryggen med dobbeltklæbende tape. Anbring 8 selvklæbende rhinstene langs kanten af den øverste del af ansigtet og tegn øjne, næse og mund med sort tuschpen. Lav evt. en lille refleks i øjnene med en hvid tuschpen.

 

Hvis englen skal holde en stjerneguirlande, bindes en guldsnor fast i hver hånd. Lad snoren hænge i en bue og hold den evt. på plads med små klatter lim. Klip guldstjerner med stanseværktøjet og lim dem fast på figuren med klæbepuder lige i kanten af guldsnoren. Lim derefter englen på forsiden af kortet med klæbepuder, og dekorer yderligere med små stjerner og en selvklæbende tekst. Kortet passer til konvolutter i C6-format.

 

Skal den lille engel kunne hænge på juletræet, skal den ikke limes fast, men i stedet holdes på plads med en guldtråd, der trækkes gennem hullerne i hænderne og bindes omkring kortet. Man må så løsne sløjfen for at læse julehilsenen, og man kan bagefter anvende guldsnoren til at lave et sjippetov, som englen kan hænge i.

 

Guirlande:

Klip flereengle og træk en lang guldsnor gennem hænderne, så de danner en guirlande. Hold snoren på plads på bagsiden under de nederste vingespidser.

Mønster til juleengle - klik her »

Foto: Fotograf: Thomas Hergaard.
Design: Gitte Hansen, Inga Andersen og Permin.
Publiceret: 12-12-2014

Relaterede artikler

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri