Annonce

Følg os på Pinterest

Visit Hjemmet.dk's profile on Pinterest.

Giv Hjemmet i julegaveGlæd én du holder af med et gaveabonnement på Hjemmet - en fantastisk julegave, som vil skabe glæde igen og igen de næste mange måneder.
 

Ønskebrønden

Hjemmets julesite har vi lavet en ønskebrønd til dig og dine ønsker. Her kan du ønske, lige hvad du vil - og til hvem du vil. Skriv dit ønske og læg det i ønskebrønden her

 

 

Annonce
Annonce

JUL på hendesverden.dk

Find de sødeste kravlenisser og masser af andre smukke julerier på hendesverden.dk 

 

 

Julens bedste opskrifter

Klip selv: Fine bordkort til julefesten

Julehåndarbejde
Vil du gøre lidt ekstra ud af borddækningen, kan du lave disse festlige og meget julede nissebordkort i rødt karton. Gem dem eventuelt fra år til år, så børnene kan glæde sig ved gensynet.

Klip et stykke rødt karton, der måler ca. 10x10 cm. Vend en af spidserne nedad og mål 5 cm op på hver af siderne. Stykket herimellem foldes fremad, her skal navnet stå. Og stykkerne ved siden og op til øverste spids foldes bagud, det er støtterne, der holder nissen oppe.

 

Sæt et hvidt kartonstykke på som kant på huen, en cirkel som kvast, en hvid trekant som skæg og supplér med to rulleøjne. Skriv navnet direkte på den røde karton eller på et hvidt stykke, der klistres på. Materialer fra cchobby.dk.

 

► Skabelon - klik her

 

Opskriften er fra Hjemmet nr. 46/2014

Annonce
Tekst: Citrus Press
Foto: Citrus Press
Publiceret: 10-11-2014

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri