Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Jordbær med fløde:
  2. Nip jordbærrene efter skylning. Lad dem dryppe godt af, før de hældes i en serveringsskål.
  3. Drys dem med lidt sukker og servér iskold fløde til.
  4. Jordbær med citron:
  5. Del de nippede jordbær i halve, hvis de er meget store. Vend dem i en skål med sukker, revet citronskal og -saft.
  6. Lad dem trække koldt 1 time før servering.
  7. Jordbærgrød:
  8. Kom rabarberne i en gryde med vand og lad det koge i 6-8 min.
  9. Si det og hæld saften tilbage i gryden. Kom de skyllede og nippede jordbær i og tilsæt sukker og flækket vaniljestang. Lad det koge i 5 min.
  10. Udrør jævning i koldt vand eller saft og rør det i den koghede grød. Det må ikke koge efter jævningen, da grøden risikerer at blive „lang”. Hæld grøden i en skål og drys med sukker, så der ikke dannes skind.
Velbekomme!
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri