Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Bagværk
Bag en sandkage, tolv muffins eller otte dessertkager af denne skønne kokosdej – fyldet kan varieres.
Sådan gør du:
  1. Tænd ovnen på 175 grader. Smør en sandkageform på 11 /2 l, en muffinform med 12 huller eller otte portionsforme med smør og drys dem/den med sigtet mel.
  2. Rør blødt smør, sukker og citrusskal cremet og rør æggene i ét ad gangen.
  3. Sigt mel, bagepulver og salt sammen og vend det i dejen skiftevis med fløden. Vend 100 g kokosmel sammen med det valgte fyld og vend det i dejen.
  4. Fyld dejen i den/de smurte forme og drys med resten af kokosmelet. Sæt kagerne midt i ovnen og bag dem ca. 25 min. for muffins og portionskager og 50 min. for sandkageform.
  5. Server portionskagerne som dessert med flødeskum og frisk frugt eller frugtsovs.
Tips!
I forgrunden kokosmuffins bagt med soltørrede tranebær. På tallerkenen kokoskage bagt med hindbær og serveret med flødeskum og bær. Bagest kokoskage med chokolade.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/Opskrift: Sandra Leigh Draznin
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge