Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Skær flæsket i skiver, ca. 1/2 cm tykke.
  2. Rist skiverne på en tør, varm pande. Tag skiverne fra panden.
  3. Vask æblerne, de skal ikke skrælles.
  4. Del æblerne, fjern blomst, stilk og kernehus og del dem i både.
  5. Kom æblerne i stegefedtet og steg dem møre under låg.
  6. Smag æbleflæsk til med sukker. Sukkermængden er afhængig af æblernes sødhed.
  7. Anret det varme æbleflæsk med flæskeskiverne ovenpå og giv groft rugbrød til.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard, Peter Kam, Jesper Glyrskov og Jes Buusmann/ Opskrift af: Jutta Rømert, Hanne Bloch og Sandra Leigh Draznin
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri