Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Skræl 6 søde æbler (ca. 600 g), skær dem i tynde både og fordel dem i 8 ovnfaste portionsskåle beklædt med bagepapir.
  2. Fordel 25 g rosiner og ½ tsk kanel over æblerne.
  3. Bland 100 g mel (ca. 1½ dl) med 30 g havregryn (ca. 1 dl), 50 g sukker eller sødemiddel svarende dertil, 50 g hakkede hasselnødder, 2 spsk fromage frais og 50 g flydende margarine.
  4. Smuldr dejen sammen og fordel den over æblerne.
  5. Bag æblekagerne på midterste rille ved 200 grader 15-20 min.
  6. Pynt hver kage med 2-3 friske bær umiddelbart før serveringen.
  7. Server kagerne lune evt. med 1 spsk fromage frais, der er blandet med vanilje eller kanel, pr. portion.
  8. Portionen rækker til 8 personer.
Velbekomme!
Foto: Opskriften er fra 'Spis vel - Lev vel' udgivet af Diabetesforeningen, tlf. 66 12 90 06
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri