Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Skræl æblerne og skær dem i både uden kernehus.
  2. Kom dem i en gryde med 1/2 dl vand og damp dem møre under låg ca. 10 min.
  3. Tag låget af, tilsæt sukker og kog grøden godt igennem.
  4. Hæld den i en skål til afkøling.
  5. Bland revet rugbrød med hakkede mandler og sukker.
  6. Rist det gyldent på en pande med smør og hæld det ud på et stykke bagepapir til afkøling.
  7. Læg grøden lagvis med rugbrødsdrys i portionsglas og pynt evt. med flødeskum.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/ Opskrift af: Sandra Leigh Draznin
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge