Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

BagværkSøde sager og drikke
Tine Skovlund Strøm fra Århus giver her en opskrift på en ny form for æbleskiver. Det er æblestykker dyppet i dej og stegt i olie. Nyd dem friskbagte med kanelsukker.
Æblekugler
4-6 personer
Arbejdstid: 30 min.
Bagetid: ca. 20 min.
100 g mel
1 dl øl
2 dl vand
½ tsk. salt
750 g æble
Tilbehør: kanelsukker
Sådan gør du:
  1. Pisk mel, øl, vand og salt sammen. Tilsæt æggeblommerne, og pisk dejen ensartet.
  2. Pisk æggehviderne stive, og vend dem i dejen.
  3. Skræl æblerne, og skær dem i meget små stykker. Bland dem i dejen.
  4. Fyld olie i en tykbundet gryde, ca. 5 cm fra grydens bund. Varm olien til 180 grader, hvor en brødterning bliver lysebrun på 1 min.
  5. Kom små kugler af dej med æble i olien med 2 teskeer. Bag dem gyldne i nogle min. i den varme olie. Tag æblekuglerne op med en hulske, og læg dem på ren køkkenrulle. Steg ad flere omgange. Servér kuglerne med kanelsukker.
Velbekomme!
Foto: Line Falck/Opskrift: Katrine Klinken
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge