Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Æbleskiver med marmeladefyld
(ca. 18 stk.)
Arbejdstid: 20 min.
Bagetid: 15 min.
Fryse-egnet
125 g mel
½ tsk natron
1 knsp salt
1 spsk sukker
¼ liter kærnemælk
1 æg
Tilbehør:
Sådan gør du:
  1. Bland de tørre ingredienser og rør dem ud i kærnemælk. Pisk ægget i dejen og tilsæt smør.
  2. Fyld hullerne i en varm æbleskivepande halvt op med dej og læg en lille teske marmelade i hver. Læg en skefuld dej over marmeladen og bag æbleskiverne 6-8 min. – vend dem flittigt undervejs.
  3. Server med flormelis.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard / Opskrift: Sandra Leigh Draznin
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri