Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Æbleskiver
(ca. 14 stk.)
Arbejdstid: 20 min.
Hævetid: 20 min.
Bagetid: 15 min.
Fryse-egnet
10 g gær
1 dl mælk
1-2 spsk sukker
1 knsp salt
1 knsp kardemomme
Tilbehør:
Sådan gør du:
  1. Rør gæren ud i lun mælk og tilsæt æggeblommen. Rør mel, sukker, salt og kardemomme i dejen og lad den hvile 20 min. Pisk æggehviden stiv og vend den i.
  2. Bag i en varm æbleskivepande med lidt smør og server med syltetøj eller flormelis.
Tips!
Vend æbleskiverne med en strikkepind, så snart der er bagt en hinde, og dejen endnu er flydende indeni. På den måde bliver æbleskiverne runde. Vend dem derefter flere gange, så de bliver gyldne og sprøde.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard / Opskrift: Sandra Leigh Draznin
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge