Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Søde sager og drikke
Det er så hyggeligt at bage sine egne æbleskiver. Og smagen er i top, hvis du vælger denne opskrift på æbleskiverne.
Sådan gør du:
  1. Bland alle de tørre ingredienser i en skål. Rør æggeblommer og kærnemælk i. Lad dejen hvile 30 min. i køleskab.
  2. Pisk æggehviderne stive, vend dem i dejen og hæld den i en kande.
  3. Varm en æbleskivepande op, og kom lidt olie eller smeltet smør i hvert hul. Fyld 2⁄3 af hullet op med dej. Vend æbleskiverne, når dejen begynder at stivne. Læg evt. et lille stykke æble i hver, inden du vender dem. Vend æbleskiverne flere gange under bagningen – de skal bage 5-7 min. i alt.
  4. Servér æbleskiverne med flormelis og syltetøj.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl/Betina Hastoft/opskrift: Karen Hare/Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri