Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Bagværk
Prøv at bruge de lækre After Eight-myntechokolader i en chokoladebrownie.
Sådan gør du:
  1. Tænd ovnen på 175 grader.
  2. Smelt chokolade og smør i en gryde ved meget lav varme.
  3. Hæld det over i en skål og rør farin og vanilje i.
  4. Pisk æggene let sammen og rør dem i chokoladen. Tilsæt mel, myntechokolade og valnødder.
  5. Fyld dejen i en form (20x20 cm) foret med bagepapir og bag kagen midt i ovnen i 20-25 min.
  6. Tjek med en tandstikker – dejen skal ikke være helt bagt, men heller ikke flydende. Dejen skal sætte sig på tandstikkeren som små, fugtige krummer.
  7. Lad kagen afkøle på en rist, før den skæres i 4x4 stykker.
Tips!
After Eight-brownies er fryse-egnede.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard / Opskrift af Sandra Leigh Draznin

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri