Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Småretter og tilbehør
Æg i brød med bacon og stegte tomater
(4 personer)
Arbejdstid: 25 min.
Stegetid: 15 min.
Ikke fryse-egnet
Ingredienser:
4 tykke skiver lyst brød
25 g smør
4 æg
Tilbehør:
Sådan gør du:
  1. Skær sværen af baconstykket og skær det i skiver med en kniv. Læg dem på en bageplade med bagepapir og steg dem sprøde i ovnen (ved 180 grader), eller steg dem på en pande ved middel varme. Lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle.
  2. Udstik et rundt eller hjerteformet hul i hver brødskive. Steg de hullede skiver gyldne på den ene side på en slip let-pande med smør. Vend brødskiverne og fyld et råt æg i hvert hul. Steg æggene færdige ved lavt blus, eller sæt panden i ovnen 3-5 min. Steg også de udstukne „huller“ som tilbehør.
  3. Server med afdryppet bacon og stegte tomater: Halver tomaterne og steg dem på panden med lidt smør eller olie. Krydr med salt og peber og drys med frisk oregano.
Tips!
Skal du lave retten til mange, kan du smøre brødskiverne med smør og lægge dem på en bageplade med bagepapir. Fyld æggene i hullerne, og sæt pladen i ovnen ved 180 grader, til brødene er gyldne, og æggehviderne er stivnede.

Tørsaltet bacon er håndsaltet, tørret og røget og indeholder dermed ikke så meget vand som „almindelig“ bacon. Det betyder, at der ikke svinder så meget under stegningen og sprutter heller ikke på samme måde.
Velbekomme!
Opskrifter: Sandra Leigh Draznin
Foto: Thomas Hergaard
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge