Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Fyld ca. 2 cm vand i en lille bradepande, stil den i ovnen og tænd på 180 grader (160 grader varmluft).
  2. Steg porrerne bløde og blanke i en gryde med smør og krydr med salt og peber.
  3. Fordel dem i 4 smurte, ovnfaste kokotter eller kopper og fordel den røgede laks ovenpå (tag evt. lidt laks fra til pynt).
  4. Knæk et æg ud i hver kokotte/kop og drys med salt og peber.
  5. Sæt kokotterne i vandbadet i ovnen i 10 min.
  6. Rør cremefraiche sammen med purløg eller estragon, evt. peberrod samt salt og peber.
  7. Fordel denne blanding over æggene og giv dem 6-10 min. mere – alt efter om de skal være bløde eller smilende.
  8. Pynt med purløg eller estragon og evt. lidt laks og servér straks.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/ Opskrift af: Sandra Leigh Draznin
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri