Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Servér som hovedret til 2 personer eller som forret eller tilbehør til 4-6 personer.
Æggekage a la pizza
(2-6 personer)
Arbejdstid: 20 min.
Bagetid: 30 min.
Ikke fryse-egnet
Ingredienser:
6 æg
Tilbehør:
Sådan gør du:
  1. Tænd ovnen på 175 grader. Pisk æggene godt sammen og tilsæt de øvrige ingredienser. Krydr med salt og peber og hæld massen i en smurt form (evt. foret med bagepapir).
  2. Sæt den i ovnen i ca. 30 min. – efter tykkelse. Pynt med basilikum og/ eller oregano og servér med salat og brød.
Tips!
Udvid evt. fyldet med tern af kogte kartofler.
Velbekomme!
Opskrifter: Sandra Leigh Draznin
Foto: Thomas Hergaard
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge