Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Vegetarisk
Her har vi valgt at blende de grønne sager sammen med æggene. Man kan også blot vende dem på panden sammen med svampene og hælde den sammenpiskede æggemasse over.
Sådan gør du:
  1. Rens svampene og skær dem i kvarte.
  2. Brun dem på en pande med smør og tilsæt finthakket skalotteløg og hvidløg.
  3. Skyl ukrudtsbladene grundigt og slyng dem tørre. Overhæld dem med kogende vand og hæld dem på et dørslag.
  4. Blend æggene sammen med afdryppet ukrudt, mælk, salt og peber og hæld det over svampene.
  5. Bag æggekagen ca. 10 min.
  6. Pynt med tomater og lidt frisk skvalderkål og servér med brød
Velbekomme!

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri