Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Kog grønsagerne ca. 5 min., til de er møre og lad dem køle af. Kog æggene hårde, pil dem, og skær dem i både.
  2. Hjemmerørt mayonnaise: Rør æggeblommen med salt og tilsæt sennep og citronsaft. Tilsæt olien dråbevist, indtil æggeblommen bliver tyktflydende. Rør derefter olien i mayonnaisen i en tynd stråle, til den er cremet.
  3. Bland grønsagerne sammen med mayonnaisen og smag til med karry, salt og peber.
  4. Læg salatblad på brødskiverne, derpå stykker af æg og urtemayonnaise. Pynt med karse.
Tips!
Hvis mayonnaisen skiller, tilsættes straks 2 tsk. koldt vand, og den røres ensartet og tyk igen. Hvis den ikke bliver tyk igen, begyndes forfra med en ny æggeblomme.Den skilte portion røres så i lidt efter lidt i stedet for olie.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard Opskrift Katrine Klinken

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri