Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Sigt mel og bagepulver over i en skål og tilsæt sukker, salt og kardemomme.
  2. Lav en fordybning i midten.
  3. Pisk æg og mælk godt sammen og hæld det i melet. Rør dejen jævn og lad den hvile tildækket 20 min. Fyld dejen i 2 små fryseposer.
  4. Varm en pande med lidt smør. Klip et lille hjørne af en pose dej og tryk dejen ud som bogstaver eller figurer på panden.
  5. Lad dem bage et par min. (til dejen begynder at danne bobler i overfladen) og vend dem med en palet.
  6. Lad dem bage gyldne på undersiden (1-2 min.) og flyt dem over på et fad. Dæk med stanniol og fortsæt med resten af dejen.
  7. Servér med syltetøj og evt. flormelis.
Tips!
Dejen kan også bages som helt almindelige (tykke) pandekager.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/ Opskrift af: Sandra Leigh Draznin
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri