Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Lækker dessert med frisk syrlig ananas og lækker sprød marengs.
Ananas bagt med marengs
4 personer
Arbejdstid: 30 min.
Bagetid: ca. 15 min.
Ikke fryse-egnet
Marengs:
175 g flormelis
Drys: ca. 1 spsk flormelis
Pynt: frisk mynte
Sådan gør du:
  1. Læg ananasstykkerne i et ovnfast fad i et jævnt lag og drys med mandler.
  2. Marengs: Pisk æggehviderne, citronsaften og flormelissen i en skål over kogende vand. Pisk kraftigt, til æggemassen er ca. 65 grader. Tag æggemassen af varmen og pisk den kold og cremet med en elpisker.
  3. Smør marengsen i et jævnt lag hen over frugten og drys med flormelis igennem en si.
  4. Sæt fadet i ovnen under en varm grill et øjeblik, til marengsen er lysebrun på overfladen. Desserten serveres med det samme.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/Opskrift: Katrine Klinken
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri