Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Fjerkræ
And er lækker vintermad – også uden for højtiderne. Brug gerne de nemme udskæringer af lår og bryst.
Andelår braiseret med æbler og svesker
4 personer
Arbejdstid: 1½ time
Stegetid: 2½ time
150 g svesker
1-2 spsk. æbleeddike
1-2 spsk. æblegelé
Fyld:
2 fed hvidløg
1 spsk. olivenolie
Sådan gør du:
  1. Pil skalotteløg og hvidløg, og hak dem fint. Skræl ingefæren, og hak den fint. Steg skalotteløgene bløde i olie, og tilsæt hvidløg, ingefær, salt og peber. Steg videre i 1 min., og afkøl blandingen.
  2. Skær underlårsbenet ud på de 4 andelår, og læg løgfyldet på kødet. Rul sammen, og luk med snor eller kødnåle.
  3. Brun andelårene i en tykbundet stegegryde. Hæld det afsmeltede fedt i en skål, og hæld rødvin i gryden. Giv det et opkog, og tilsæt krydderier. Læg låg på, og lad retten simre i 1½ time (evt. i ovnen ved 150 grader).
  4. Snit rødkålen fint. Vend rødkål og svesker i gryden, og lad det simre i endnu 30 min., til kålen er mør.
  5. Vask eller skræl æblerne, og skær dem i både uden kernehus. Brun dem på en pande med lidt andefedt.
  6. Smag kålen til med eddike, gelé, salt og peber, og anret ande-lårene med rødkål, svesker og æbler.
Tips!
Servér evt. kartofler til: Rist rå, udskårne kartofler med andefedt i ovnen i ca. 30 min. Eller rist små, kogte kartofler gyldne på en pande med andefedt i 5-8 min.
Velbekomme!
Foto: Martin Dyrløv / Opskrift: Sandra Leigh Draznin

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri