Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Fjerkræ
Skøn middagsret med et strejf af jul - vi steger hele andelår og serverer dem med rødkål krydret med stjerneanis og allehånde.
Andelår med krydret rødkål og kartoffelmos
4 personer
Arbejdstid: 45 min.
Stege/kogetid: ca. 2 timer
4 stk. andelår
1 spsk olie
Kartoffelmos med yoghurt:
Rødkål:
Drys: persille (hakket)
Sådan gør du:
  1. Gnid undersiden af andelårene med appelsinskal og chili og brun dem i olie. Læg lårene i en stegeso eller et ovnfast fad. Krydr med salt og hæld hvidvin ved. Læg låg på eller dæk fadet til og sæt det i ovnen ved 175 grader i ca. 2 timer, til lårene er møre.
  2. Kartoffelmos: Kog kartoflerne i ca. 20 min. i vand uden salt, til de er møre. Hæld kogevandet fra. Mos kartoflerne. Rør yoghurt i, så der er små klumper med kold yoghurt i mosen. Krydr med salt og peber.
  3. Rødkål: Kom krydderierne i et kaffefilter eller en lille pose af gaze og luk den. Varm rødkålen med krydderierne. Sluk og lad kålen trække i mindst 20 min. med låg. Smag, om rødkålen er tilpas krydret. Kassér krydderiposen.
  4. Servér de stegte andelår med rødkål og kartoffelmos og drys med persille.
Tips!
Andelår er fryse-egnet.
Velbekomme!
Opskrifter: Katrine Klinken
Foto: Thomas Hergaard

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri